Остава в Мексико и киното


Остава в Мексико и киното

5672

Група Остава е готова с ново видео.

Клипът е към парчето "Мексико", режисьор е Цветодар Марков. Песента е четвърти сингъл от последния албум на алтърнатив агентите  - "Rock N Roll Song Designers" (на музикалния пазар от "Вирджиния Рекърдс") след "Sex In The Morning", "Baby" и "Rock N Roll Song Designer".

Мексико" е любимото ни парче, не само на мен, а на цялата банда. Много обичаме да го свирим на живо, защото е динамично, а текстът е колкото сериозен, толкова и забавен – за отношенията между българин и западноевропейка", споделя фронтменът Свилен Ноев.

Промоцията на новия клип ще бъде "Radio Cafe" (под "Моста на влюбените", НДК) на 18 май. Всички приятели на бандата и изкушените от съвременната рок музика са поканени от 19.00 часа.

Общата работа на бандата и кинорежисьора е само част от техен по-голям общ проект, а именно това, че Остава създадоха музиката за дебютния игрален филм на ЦветодарЛов на дребни хищници”, с която дипломираният актьор ще се представи в Кан само след дни (на 19 май). Зрителите у нас ще могат да го гледат в кината от есента.

„Осемгодишният ми син е суперфен на Остава. Филмът ми в голяма степен засяга теми и проблеми на тийнейджърите. Реших да се доверя на вкуса и интуицията на младото поколение и мисля, че се получи”, не крие Цветодар.

Остава не просто дават свои песни за саундтрака на лентата, а музиката им участва в саунд-дизайна на "Лов на дребни хищници". Музикантите подбират звука към картината за своя първи саундтрак.

Филмът е режисьорски дебют за Цветодар Марков, по сценарий на Християн Ночев. В него четирима младежи наивно решават да изкарат лесни пари, без да подозират, че един непознат с тъмно минало и проблемно настояще ще преобърне живота им. В ролите: Христо Шопов, Мариан Вълев, Владимир Георгиев, Стефан Мавродиев, Людмила Сланева и др.

Междувременно Остава работят по нов албум.

Всички фенове на групата са забелязали, че напоследък те често забиват съвсем нови неща по изявите си напоследък.

Остава са:

Свилен Ноев – вокали, акустична китара
Георги Георгиев – китара, вокали
Боян Петков – бас
Даниел Петров – ударни
Александър Марбург – ритъм

Още на:

www.ostava.com

www.virginiarecords.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички