Диджейски сет преди концерта на Тийвъри Корпорейшън


Диджейски сет преди концерта на Тийвъри Корпорейшън

5367

Диджейски сет на Funkusion ще подгрее шоуто на кралете на лаунджа - Тийвъри Корпорейшън (Thievery Corporation). Както "MySound.bg" извести своевременно, той е столичната зала "Универсиада" на 1 юни.

Така с едно от основните действащи лица зад предаването "Groovy Sessions" и едноименните клубни вечери, феновете ще се потопят в златната ера на бугито, диското и фънка от 70-е и ненадейно ще се озоват сред всички съвременни течения на електронната музика. А стиловата разходка подобаващо ще бъде продължена със светлинното и аудиовизуалното шоу на гостите.

Те пристигат с 17-членна банда, 6 от чиито членове - вокалисти от различни етноси. Сред тях е добре познатият на родните меломани Archie Steele-Zee, който взриви публиката при предишното гостуване на формацията в България. Певците дооформят общата картината на шоуто, превръщайки го в глобално музикално пътуване. Освен двамата основатели на групата - Роб Гарза и Ерик Хилтън, родните меломани ще бъдат въведени в магнетичната атмосфера от перкусионисти, китаристи, саксофонист и тромпетист. Саундът на проекта съчетава елементи от дъб, ейсид джаз, реге, индийска класическа музика, азиатски и бразилски мотиви (боса-нова), преплетени през елегантно лаундж звучене. На сцената ще се изявят аржентинка, французойка, бразилка, като общото между всички тях са невероятните им гласове.

Освен суперхитовете "The Richest Man In Babylon" и "Lebanese Blonde", в репертоара на Тийвъри за шоуто им у нас са и парчета от най-новия им албум - "Radio Retaliation", който излезе на пазара миналата година. Сочен като най-добрия им диск до сега, в него не липсва и безкомпромисна гражданска позиция по горещи социално-политически теми. "Трудно е да затвориш очи и да спиш, докато светът гори около теб. А за нас като артисти това е най-подходящият начин да изразим позицията си", споделя Роб Гарза.

Визитата на състава в България е част от европейското турне, с което  популяризира "Radio Retaliation". Гостите ще изкарат по-малко от 24 часа у нас и ще отпътуват за Виена. Роб Гарза и Ерик Хилтън ще бъдат придружени от техните съпруги.

Билети за концерта все още могат все още да бъдат закупени на цена от 40 лв. на www.parklivefest.com, в мрежата на "Ивентим" ("Пикадили", "Германос", "ТехноМаркет", "Office1", eventim.bg и др.), Билетен център, НДК, ticketsbg.com и касата на "Кантус Фирмус" в зала "България", както и онлайн от www.ticketpro.bg и тяхната търговска мрежа.

В деня на събитието входът става 50 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички