Селин Дион бременна с близнаци


Селин Дион бременна с близнаци

7316

Селин Дион (Celine Dion) и Рене Анжелил очакват близнаци.

Това съобщи съпругът на певицата, който е и неин мениджър. Канадката е в 14-а седмица. Щастлививото семейство ще научи с какъв пола са бебетата този месец, информират световните световните агенции, пояснявайки, че радостното събитие идва след шест опита за оплождане по метода "ин витро".

"В екстаз сме. Селин се надява бременността й да е нормална. Тя очакваше едно бебе, а новината, че ще имаме две, е двойна благословия", сподели 68-годишният Анжелил.

През февруари Дион призна, че не се чувства добре, след като претърпя няколко провалили се опита за изкуствено забременяване, като не скри, че често избухва в сълзи заради проблемите, свързани с нейната бременност.

„Познавате Селин. Те не би се отказала. След всичко, което се случи, ние възлагаме надеждите си на живота и на онова, което е над него”, коментира Рене Анжелил след един от поредните неуспешни опити.

"След две години с Рене ще пробваме отново нашия шанс, защото това е фамилна мечта. Тогава ще бъда на 42 години”, зарече се певицата през 2008.

Изпълнителка на хита "My Heart Will Go On" и съпругът й вече имат едно момче - 9-годишния Рене Шарл, който също е заченат ин витро.

Въпреки че официално се канеше да преустанови със звузокозаписната и концертните дейности, Селин работи по следващи проекти, гласи последната информация.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички