ЧРД на радио N-Joy


ЧРД на радио N-Joy

5557

N-Joy навършва 4 години днес.

Всяка година на 1 юни по повод рождения си ден и отбелязването на Деня на детето, радиото организира весел празник. Поради лошите климатични условия, традиционното празненство тази година ще се състои на 8 юни, вторник, във „Веселата градинка” на "N-Joy" в Южния парк в столицата.

Тогава екипът на медията ще очаква и най-малките си приятели със забавна програма и много изненади. Водещи на празника ще бъдат Нейа, Хари и Генчо от „Сутрешния екипаж”. И тъй като празненството е по повод рожден ден, всички участници и гости ще могат да опитат от вкусната торта на N-JOY.

Лидерската първа позиция на радиото за аудиторията на най-младите и активни хора е обвързана и с позитивните социални активности на N-Joy. През изминалия медията проведе национална социална информационна кампания “Имам шанс да се родя” – за правото на всеки българин да има собствено дете.

Само преди седмица екипът на радиото организира „цветна” инициатива и засади 100 розови храста в Южния парк.

От 2008 празникът по повод 1 юни се провежда във "Веселата градинка" в Южния парк, подарък от радиото на децата на София и любимо място за изненади, игри и много усмивки.

N-Joy е в ефир от 1 юни 2006. В момента се слуша в 32 града в страната и по тази причина е най-голямата музикална радиостанция на България.

Тя е част от радиокомпания "Си.Джей", която управлява още четири радиа: Classic FM, Jazz FM, Мelody и Z-Rock.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички