Слейър: Ще ви размажем в София!


Слейър: Ще ви размажем в София!

5629

Кери Кинг и Дейв Ломбардо от Слейър (Slayer) дадоха есклузивни интервюта за български медии.

Свирепите рокаджии потвърдиха, че метъл силата ще залее мощно родните почитатели на на фестивала "Sofia Rocks Powered By Sonisphere" 2010, който предстои на  Националния стадион "Васил Левски" на 22 и 23 юни.

Пред www.Katehizis.com китаристът Кери Кинг на (с брадата на снимката) каза, че в София бандата ще забие около час и вече има ясен и размазващ сет лист. „Вярвам, че ще се хареса както на по-новите, така и на старите ни фенове”, сподели той.

На въпроса за реда, в който ще се качат на сцената четирите банди от Голямата четворка на траш метъла, Кери допълни: „Някои банди просто заслужават да свирят последни – така е редно. Металика (Metallica) е една от най-големите групи на планетата и би било безсмислено Слейър да се качат на сцената след тях.”

Пред сп. "Rolling Stone - България" той обяви намерението си да гледа и местните съпорт банди, които от вчера влязоха в афиша. „Винаги, когато имам възможност, с интерес гледам поддържащите банди”, каза струнният главорез.

Цялото интервю - в новия брой на списанието.

На живо в ефира на "Z-Rock" Дейв Ломбардо още веднъж увери феновете, че вокалът Том Арая е в перфектно здраве и форма след операцията на врата. „Единствено му забраниха да куфее толкова”. Най-бързият барабанист в света каза още, че отношенията между четирите банди са чудесни и че всички те се харесват и уважават.

Дейв Ломбардо изказа и съболезнованията си за Рони Джеймс Дио (Ronnie James Dio), а Кери Кинг коментира покойния рокаджия така: "Рони беше светец. Един от най-милите хора в музикалния бизнес".

Както "MySound.bg" обяви, шоуто на Голямата четворка в България ще е много специално и поради причината, че ще бъде снимано и предавано по сателит в реално време в над 800 киносалона по целия свят. Изборът на София за този проект е по идея на самите групи, супервпечатлени от феновете си тук!

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Онлайн билети: на www.eventim.bg

Още - на:

www.becbg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички