Дейв Елефсън (Мегадет): Идваме, ще бъде зверско!


Дейв Елефсън (Мегадет): Идваме, ще бъде зверско!

5842

"Сега е най-подходящото време за събирането на Голямата четворка – през 80-е бандите твърде много си приличахме, а сега всеки е установил името си, всички сме супер характерни. Идваме и ще бъде зверско!", призна басистът на Мегадет (Megadeth) - Дейвид Елефсън (David Ellefson) в ексклузивно интервю за радио Star FM по-рано днес.

Мегашоуто, в което участват и момчетата на Дейв Мъстейн, е Sofia Rock Powered By Sonisphere 2010 (22-23 юни) на Националния стадион "Васил Левски".

Музикантът, съoснователите на групата, каза на живо в ефира на медията, че концертът на 22 юни ще бъде наистина много специален! "Точно от София ще излъчваме, ще бъде страховито, чакаме ви!"
На въпроса кои парчета ще са в сет листа, Елефсън отговори, че ще има много изпълнения от албума "Rust In Peace", също от новия диск, както и всички най-любими парчета на феновете. По отношение на реда на излизане на сцена на бандите от Голямата четворка, той беше много категоричен: "Това е идеалният момент за нас. Хората тъкмо са се разпили!. Независимо дали свирим в малък клуб или на голям фестивал като Sofia Rocks, излизаме и свирим, ние сме Мегадет и сме най-яките!"

Събитието се се организира от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" и Марсел Аврам с рок силата на "Каменица", с подкрепата на Savoy – чиста водка и MAX Telecom.

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички