Деси Тенекеджиева омая Кавали


Деси Тенекеджиева омая Кавали

5334

Деси Тенекеджиева бе звездата на ексклузивно парти, събрало голяма част от българския елит в препълнените тераси на "Planet Yacht" в курорта „Св. Влас”.

Поводът за горещото събитие беше третият рожден ден на луксозното заведение, а от Италия специално пристигна Томазо Кавали - първородния син на легендарния дизайнер Роберто Кавали, за да презентира семейната им водка.
Повечето от гостите бяха тематично облечени в дрехи на прочутата италианска марка, но Деси прояви оригиналност и изгря в уникално бяло, обсипано със скъпоценни камъни бюстие на "My Lady" от "Bridal Fashion", съчетано с фин бял панталон от бутика на Паола Апси.
 
Пеещата актриса - водеща на купона, елегантно преминаваше от български на италиански език, докато интервюираше и представяше на присъстващите собственика на веригата - Владимир Вишански, и прочутия италиански гост. При разрязването на тортата Деси с присъщото си чувство за хумор поздрави г-н Вишански за добрата идея по време на криза, не той, a специалният гост, да почерпи с водка. Като изненада Томазо Кавали получи подарък - ръчно рисувана с български мотиви ваза от красивата бизнесдама Наталия Караянева.

Кулминацията на вечерта беше мини-концертът на Деси Тенекеджиева. Тя изпълни песни от албума си “Crazy Butterfly” (известен досега с работното си  заглавие "Chillout Project"), който вече е готов, но официално ще бъде издаден през октомври.

Томазо Кавали не скри възхищението си от италианското парче “Io sono l’vento”, с което певицата откри веселбата и каза, че според него то може да се превърне в тотален хит в родината му. През цялото време на сцената с Деси бяха и невероятните танцьорки от балет Дива, като хореографията бе специално създадена за сеньор Кавали от известната им ръководителка Зорница Петрова. За стилното шоу допринесоха и артистите от Fireter - облечени като гигантски бели Арлекини.

Те умело се вплетоха в атмосферата с огненото си шоу и нагорещиха още повече страстите.

Като истински ценител на женската красота и талант, Томмазо Кавали показа своята симпатия към Деси Тенекеджиева и балерините, а след края на официалната част прекара цялата вечер в компанията на българката.

Двамата обсъдиха възможности за бъдещи общи проекти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички