Стоун Темпъл Пайлътс изстреляха следващ сингъл


Стоун Темпъл Пайлътс изстреляха следващ сингъл

5974

Take A Load Off” е името на новия сингъл на носителите на "Грами" ("Grammy") - Стоун Темпъл Пайлътс (Stone Temple Pilots), който вече подпали американските радиостанции.

Парчето е композирано от китариста на групата Dean DeLeo, а текстът е дело на фронтмена Скот Уейлънд (Scott Weiland). „Писането на истории е изкуство и може да означава много неща, но може и да няма никакъв смисъл”, коментира изпълнителят и продължава: „исках тази песен да бъде освободена от автобиографични детайли и егоцентрични теми”.

Тези дни се очаква да излезе и видеото към нея. Песента дава заявка да се превърне в поредната рок радио сензация, повтаряйки успеха на пилотния сингъл “Between The Lines”. Той доказа качествата си, оставайки четири седмици под #1 в класацията за мейнстрийм рок, както и три седмици на върха на чарта за модерен рок. “Between The Lines” е на постоянна ротация и в MTV2 и в "Топ 10" на музикалната телевизия "Fuse".

Завръщането на бандата получи широко медийно отразяване, включително корица в американското списание "Spin", изключително положителни статии в "USA Today" и "Rolling Stone". Групарите гостуваха на редица популярни ТВ водещи от ранга на David Letterman, Jimmy Kimmel и Jay Leno.

Този месец Стоун Темпъл Пайлътс взеха участие в някои от най-големите европейски фестивали: "Nova Rock" (Австрия), "Download" (Великобритания), "Hurricane" и "Southside Festival" (Германия). Предстоящото им американско турне започва на 10 август в Денвър и ще продължи през септември, като се очаква освен планираните 18 дати, да бъдат добавени още.

Новият едноименен албум - "Stone Temple Pilots", направи изключително силен дебют в "Billboard 200", утвърждавайки статуса им на N 1 рок група  към момента в страната. Продуциран от тях самите и миксиран от Chris Lord-Alge (Green Day, Dave Matthews Band, My Chemical Romance), проектът показа непрестанната любов на членовете към музиката – разтопяващи китарни рифове, класически поп рефрени, експерименти с пънк, глем и психеделични елементи.

Албумът е на българския музикален пазар чрез "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

Още - на: www.stonetemplepilots.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички