Поли Генова в Дърти Пърчис вместо Амалия


Поли Генова в Дърти Пърчис вместо Амалия

9323

Поли Генова, една от основните претендентки на миналогодишния конкурс „Евровизия”, отново блести с пълна сила на българската сцена.

Завърнала се с голямата международна награда от конкурса за млади таланти в италианския град Fiuggi, изпълнителката успешно се изявява на няколко фронта. След като популярният композитор, аранжор и саунд-дизайнер Константин Марков - основател на група Тангра, се свърза с продуцента на Поли - Рози Караславова, и я покани да запише песента „Всеки ден”, сингълът беше избран за слоган на ТВ7.

Както "MySound.bg" вече огласи, новият летен хит е дело на самия Костантин Марков (музика и аранжимент) и творческия тандем Ивъ&Петровъ (текст) .

Рефренът на „Всеки ден” заедно с лика на Поли Генова се върти в ефира по няколко десетки пъти на ден, а освен това гласът й може да бъде чут и в най-новото вечерно ток шоу „На инат” по ТВ7. Това никак не е случайно, защото Поли отново е поканена да работи като част от бенда на Дани Милев и всяка вечер радва зрителите в сатиричното ТВ шоу с  виртуален водещ -  магарето Марк О’Селски.
 
В същото време Поли продължава работата по своя дебют. Композитори на Лиона Люис (Leona Lewis) са автори на най-новото й парче. То е сред първите няколко готови сингъла от предстоящия албум.

Свежата песен с летен привкус  „Едва ли” вече е факт и стремглаво се изкачва в българските радиокласации. Тя е внимателно избрана от самата Поли и нейния продуцент Рози Караславова, която всъщност осъществява връзката с авторите на песента Symphonics. Зад името стоят двамата композитори Борислав Миланов и Себастиан Арман. Впечатлени от гласа и професионализма на Генова, авторите предлагат песента да бъде реализирана в собственото им студио във Виена. Освен с работата си с български артисти, двамата могат да се похвалят и със съвместни проекти със световноизвестни изпълнители от ранга на Лиона Люис, първата жена победител в британското музикално шоу X Factor, и германската евроденс група Каскада (Cascada), чиято вокалистка е телевизионната водеща с британо-немски произход Натали Хорлър.

Любопитен е фактът, че текстът на „Едва ли” е в съавторство между Борислав Миланов и самата Генова. Композицията е закачлива препратка към актуалната напоследък тема за метериалните неща, вълнуваща доста творци. Песента е предизвикателство и учи как младите дами да бъдат силни и да не се поддават на изкушенията на деня. "Именно с такова настроение и насоченост ще бъде и сценарият на видеото", споделя Караславова.
 
Поли Генова ще пее заедно с най-добрата българска фънк банда Дърти Пърчис на тазгодишните издания на фестивалите Spirit Of Burgas и "Аполония". Изключително впечатлени от певческия й талант и професионализъм, Дърти Пърчис я канят да замени един от най-емблематичните гласове на родната сцена - Амалия. Вокалистка е на турне заедно с Робин Гиб от Би Джийс и е напълно спокойна, че има достоен заместник тук в лицето на Поли, която познава от малка.

Създател и басист на формацията е Христослав Галилеев-Гальо, собственик на клубовете Swingin’ Hall и Soul In Da Hole. Към уникалния китарен саунд на Иван Лечев, барабаните на Николай Танев и брассекцията - Мишо Йосифов (тромпет) и Велислав Стоянов (цугтромбон) - специално за двата фестивала ще се присъединят маестро Живко Петров и Поли Генова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички