Лица под 18 години на Spirit Of Burgas само с придружител


Лица под 18 години на Spirit Of Burgas само с придружител

5791

Както на всички големи фестивали в България, така и на Spirit of Burgas 2010 (13 – 15 август), всички малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани във всяка една от трите фестивални вечери само с придружител и специално подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето.

Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите фестивала с детето си, моля, прочетета внимателно следните указания.
 
За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На фестивала без билет ще се допускат само деца до 7-годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в два екземпляра декларация, която можете да изтеглите от официалния сайт на фестивала www.spiritofburgas.com.
 
Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан за повторна проверка.

Носете с вас и лични документи - копие от акт за раждане на детето, ако то е под 14 години, или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. На фестивала Spirit Of Burgas 2010 няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител.
 
Организаторите също така информират, че по време на фестивала лицата на възраст под 18 години няма да имат възможност да закупуват напитки с алкохолно съдържание. Ограничението на консумацията им от непълнолетни лица е в съотвествие със социално-отговорните корпоративни политики на Каменица АД – основен партньор на фестивала, чрез произвежданата и дистрибутирана марка бира Beck’s. Компанията призовава всички останали гости на фестивала за отговорна и разумна консумация на алкохол.

Билети:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА:

Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg.

Сега можете да получите билет за събитието, където и да сте по света, благодарение на услугата “Print@Home”, която дава възможност за разпечатване на принтер на купения онлайн билет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички