Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Джордан помпа мускули за нов албум

05.09.2007   Ара Мюзик
Джордан

Гласовитият Джордан усилено подготвя дебютния си албум.  Освен, че работи върху новите песни, той поддържа тонус с упорити тренировки  във фитнес залата.

Младата надежда на "Ара Мюзик" е намислил да изненада своите фенове не само с хубави песни и стойностни клипове, но с нова фотосесия. Ето защо той си е поставил за цел да поддържа физическата си форма с фитнес. За да постигне максимално добър ефект, изпълнителят на хита “Истинска” се е доверил на доказаният фитнес инструктор Митьо Крика. Най-силният мъж в страната е дал специална консултация  Джордан, за да му разясни кои са основните изисквания за постигането на перфектната визия. Талантливият певец възнамерява да поиска от фитнес гуруто да му подготви индивидуална програма за тренировки.

С приключването на летния сезон професионалните ангажименти на Джордан по Черноморието понамаляха и той е решил да се заеме по-сериозно с подобряването на физическата си форма.

“Признавам си, че лятото прескачах по някоя и друга тренировка, но това беше, защото имах доста участия по морето и нямаше как да посещавам фитнес залата ежедневно.”, откровено сподели Джордан. “Сега обаче обещавам да съм по-сериозен в спортните си занимания и да постигна завидни резултати преди излизането на моя дебютен албум.”

Освен ежедневни спортни занимания, Джордан спазва и специален хранителен режим. Калоричните храни  напитки изцяло отсъстват от менюто му. “Понякога се изкушавам да хапна нещо сладко, но след това тренирам по-дълго и компенсирам това, изгаряйки повече калории.”, каза той.2788
0%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930