Cher - "Christmas"


6959

Cher - "Christmas"

Феновете на Шер (Cher) могат да разчитат на много весел, ярък и рок-ен-рол празничен сезон тази година с официалното издаване на нейния толкова обсъждан нов албум "Christmas".

Това е първи диск на примата, посветен на Коледа, и първо студийно издание от пет години. Дългосвирещият запис - 27-ми студиен в нейната дискография, включва 13 песни – няколко празнични класики и четири оригинални. Сред звездните гости на Шерилин Саркисян са Darlene Love, Stevie Wonder, Michael Buble, Cyndi Lauper и Tyga.

"DJ Play A Christmas Song", първият сингъл, е композиран от Sara Hudson (Dua Lipa, Katy Perry, Troye Sivan) и нейния екип, които допринесоха с четири нови песни за този албум.  Записан предимно в Лос Анджелис и Лондон, "Christmas" е продуциран от дългогодишния сътрудник на Шер Mark Taylor ("Believe"). Дискът включва любими суперзвездни дуетни класики "What Christmas Means To Me" със Stevie Wonder и "Christmas (Baby Please Come Home)" с Darlene Love. (Darlene за първи път записа песента с Phil Spector и 17-годишната Шер, изпълняваща беквокалите); в допълнение към завладяващата версия на "Home", написана и изпята с Michael Buble.

"Никога не казвам това за собствените си записи, но наистина се гордея с този. Това е един от най-невероятните моменти в моята кариера", коментира Шер. Сред акцентите е нейният дует със Stevie Wonder "What Christmas Means Тo Me" на Stevie. "Всеки път, когато чуя тази хармония, все едно отново съм тийнейджър. За мен това е сбъдната лична мечта да запиша тази песен със Stevie", споделя вокалистката. Две други отличителни колаборации са изненадващ дует с Tyga в друга песен на Sara Hudson, наречена "Drop Top Sleigh Ride", продуцирана от Alexander Edwards, Mike Crook и Ryan OG, и великолепната "Angels In The Snow", както и "Put A Little Holiday In Your Heart" със Cyndi Lauper. Празничното издание включва още интерпретации на популярните "Santa Baby" и "Run Rudolph Run". 

Шер "е направила не просто коледен албум, а невероятен коледен албум, който ще се конкурира и ще се нареди до великите за този празник албуми на всички времена", заяви пред Billboard Том Корсън, главен оперативен директор на Warner Records. Певицата започнала да му представя песните още през лятото, а Корсън почувствал "вълнение и радост..., че Коледа идва шест месеца по-рано".

В създаването на новия материал участва и сегашният приятел на Шер - Александър Едуардс.Той е поредният мъж, който е далеч по-млад от изпълнителката. Разликата в годините между Шер и Едуардс е точно 40 години и възмущава мнозина. Преди да се събере с Шер, рапърът имаше връзка с бившата приятелка на Кание Уест - Амбър Роуз. "Александър ме попита: "Защо не записваш?" И аз казах: "Не знам". Той ми донесе песен. След това ми донесе още няколко и си помислих, че е добре да се върна обратно в студиото и да ги запиша. И изведнъж се появи коледен албум", разказва певицата. Тя отбелязва, че не обича провалите в кариерата си, но успехът не е цел за нея и тя приема славата спокойно. "Успехът е съставен от различни моменти като перли и, ако ги нанижеш достатъчно дълго, става огърлица... Просто знам как да правя това, което правя, и не се надценявам. Отварям устата си, пея или се изправям пред камерата и играя - това е. Мисля, че това е моята дарба...". Певицата признава, че не я интересува какво ще се случи с нейното "наследство" след смъртта ѝ: "Направих това, което направих, и хората ще правят каквото искат с него".

Шер празнува и 25-ата годишнина от нейния мултиплатинен, спечелил "Грами" албум "Believe", с издаването на "Believe 25th Anniversary (Deluxe Edition)" в каталога на Warner Records.

"Christmas" излезе у нас чрез "Орфей Мюзик" – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

 

Траклист


1.DJ Play A Christmas Song
2.What Christmas Means To Me (with Stevie Wonder)
3.Run Run Rudolph
4.Christmas (Baby, Please Come Home) (with Darlene Love)
5.Angels In The Snow
6.Home (with Michael Buble)
7.Drop Top Sleigh Ride (with Tyga)
8.Please Come Home For Christmas
9.I Like Christmas
10.Christmas Ain’t Christmas Without You
11.Santa Baby
12.Put A Little Holiday In Your Heart (with Cyndi Lauper)
13.This Will Be Our Year

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички