Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"


Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"

1241

"Златни патета" 2024 г. е в своята кулминация, а вълнението преди събитието е на максимум.

Връчването на наградите за българска прогресивна музика предстои в легендарния столичен бар "Петък" от 20.00 на 15 май при вход свободен.

Дни преди церемонията организаторите разкриха и някои от популярните и обичани български звезди, които ще връчат приз "Златно пате" на победителите. В списъка на анонсиращите са Белослава, Галя от Каризма, очарователната млада актриса Маргарита Стойкова ("Диада", "Татковци"), актрисата и тв водеща Поли Недкова ("Предиобед", btv), програмният директор на Дарик Радио Константин Вълков. Водещ на церемонията е  актьорът и музикант Никола Стоянов ("Революция Z") (вдясно на снимката с Део).

"Очаква ни зрелищно шоу, много забавни моменти, неповторимо музикално изживяване и смело мога да кажа, че всичко, за което си помислите, ще се сбъдне във вечерта на 15 май - сподели Никола Стоянов - По традиция "Златните патета" отделят специално внимание на артистите в категория "Новоизлюпено пате", защото сякаш при тях вълнението и трепета от получаването на наградата е най-голям".

Именно те, номинираните ново излюпени патета Елия Тодорова, Виолина Доцева и Жеко Жеков ще пеят на живо по време на събитието. Другите номинирани в тази категория са Селянин Дион; Sweet Poison; Funkilicious; Последно повикване; Зорница Славова; Gabo и Ilin Ilinski. Всеки от тях има реалния шанс да грабне приза, тъй като годината беше изключително успешна за младите изпълнители.

Сред номинираните в различните категории още са Молец, Nicka, Dara, Дара Екимова, Михаела Маринова, Михаела Филева, Боро Първи, Жлъч, Григовор, Гена, Homelesz, АNТ!, Графа, Tino и  Bobo.

Всичко за "Златни патета" 2024г. и най-силните музикални изживявания в София може да видите на https://barfriday.bg/

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички