Ето кои спечелиха албума на Михаела Филева "96"


Ето кои спечелиха албума на Михаела Филева "96"

1136

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път беше от нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи албумът "96" на Михаела Филева. Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от луксозния компактдиск. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Колко от песните в новия си албум "96" Михаела Филева създава с международен екип?

Вярното е: 8.

Честито на Рая Романова-Пеева и Мален Тасев.

Премиерата на "96" – пети албум на популярната певица, се състоя при очаквания голям успех в залата на "Пиротска" 5.  

Той е създаден в колаборация с международен авторски екип през пролетта на тази година. Активният прозорец от време, в което това се случва, е 96 часа. Мястото е специално организиран от лейбъла "Монте Мюзик" творчески лагер за писане на музика. Това обяснява и името на албума. Автори от България, Швеция, Румъния и Латвия стоят зад раждането на 8 от песните в "96". В него са включени и два бонус трака – "Адженда", дует с Графа, и "Вземи си всичко" с Тино.

Талантлива вокалистка и автор, Михаела има пет албума – четири студийни и един лайф от големия ѝ концерт в зала 1 на НДК през 2019 година. Феновете на поп звездата я обожават заради красивата ѝ музика и нестихващия стремеж да представя най-доброто от себе си.

Най-новата ѝ продукция е сбъдната мечта за Михаела Филева и нейния екип от "Монте Мюзик". Реализира се благодарение на партньорството на лейбъла с музикалния мениджър Боян Бояджиев (SPIKE Bulgarian Music Showcase) и шведския продуцент и издател Питър Остед.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Снимка: БГ радио

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички