Националната обиколка на Мария Илиева приключи с феноменален успех


Националната обиколка на Мария Илиева приключи с феноменален успех

1104

Любов в огромни дози се усещаше в 13-те града, през които турнето на Мария Илиева премина.

Хиляди развълнувани хора, нестихващи аплодисменти, бисове и буря от емоции съпътстваха всеки един от концертите. Най-мащабната обиколка в кариерата на Мария Илиева до момента приключи с разпродадената от седмици зала в Русе и даде заявка за разтърсващ финал на турнето в София в зала 1 на НДК на 6 декември.

Мария Илиева и бендът ѝ – Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Мартин Денев (клавишни), Емилио Мархолев (бас), Владислав Мичев (тромбон) и трио Тринити (беквокали) подариха на меломаните емоционално музикално пътешествие през кариерата на българската поп кралица.

Подгряващ изпълнител на концертите беше Габриела КолеваGABO, а специална изненада на концертите в Благоевград, Бургас и Велико Търново беше появата на Константина Димитрова, Марин Русинов и Симеон Славев - участници в #ОтборМария в "Гласът на България".

"Каквото и да кажа, ще е малко! - развълнувано споделя Мария Илиева - Благодаря на всички, които отделиха от времето и средствата си, за да посетят турнето ми. Подарихте ми толкова много щастие и ме направихте най-щастлива на света! По време на всеки един концерт се убеждавам, че хората, които харесват мен и моята музика, са хора, които аз харесвам – и това е вълшебно!"

За безупречните звук, светлина и мултимедия по време на турнето се погрижи Rental Media Group. Специално изработените тоалети на Мария Илиева са дело на топдизайнера Радичев.

Подготовката за концерта в София на 6 декември вече тече с пълна сила и обещава запомнящ се спектакъл.

Билети - на epaygo.bg, grabo.bg и на касите на EasyPay.

Снимка: Олег Котов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички