Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Нов герой влиза в Bailando


Нов герой влиза в Bailando

6542

„Подготвила съм човек, който достойно може да ме замести и съм убедена, че пее по-добре от мен. Аз продължавам с работата за каузата на Крис и ще ме виждате в понеделниците, когато ще се явявам не с песен, а с отчет за свършената от мен работа”, мотивира се на излизане от Bailando Маргарита Михнева.

Тя ще потвърди пред зрителите довечера, че не се разделя с благотворителното шоу и се чувства ангажирана с каузите на всички мечтатели.

В нощта на песните предстои смяната на ролите, като името на новия герой за мечтателя Кристиян Григоров е изненада, която ще се разкрие на живо в предаването. Ще стане ясно кой е новият герой за Крис още първата вечер през новата седмица на Bailando, когато ще получи своето „кръщение” в каузата. Новият тандем ще продължи набирането на средства за медицинското оборудване в клиниката в Горна Баня, за да се лекуват деца с костни проблеми.

С ретро изпълнения ще се представят 17-е двойки мечтатели, които продължават месец след старта на благотворителното шоу. През миналата седмица, след титаничен сблъсък между пет пеещи двойки, си тръгнаха Иван Лечев и Даниела Събева. При танцовите двойки от невероятните изпълнения на Ширин Местан и Станимир Хасърджиев и Калина Крумова с Александър Бонев, зрителите предпочетоха да извадят от сцената младата депутатка и нейния партньор.

Предстоящата седмица в Bailando ще бъде „натоварена” и откъм гостувания на известни изпълнители. Зрителите първо ще видят Азис на живо довечера с изпълнение на Лили Иванова, след което той ще гостува и в журито. Поп-фолк певецът няма да вдига оценки за изпълненията, но ще коментира представянията им.

Във вторник, в нощта на танците,специалната изненада за зрителите е румънското хит дуо Морани (Morandi). Заедно с победителите от 2008 в Европейските награди на MTV, ще излязат и момичетата от Neshka art. 

Bailando се излъчва по "Нова телевизия" в понеделник, вторник и четвъртък от 20.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички