Боби Вълчев свири смуут джаз с трио


Боби Вълчев свири смуут джаз с трио

5883

Пианистът Боби Вълчев ще представи авторски смуут джаз композиции и джаз стандарти в не класически аранжимент в Sofia Live Club довечера.

Той ще се изяви в компанията Кирил Петров (барабани) и Димитър Карамфилов (контртабас).

В репертоара на музикантите за довечера са "I’ve Got The World On A String" на Франк Синатра (Frank Sinatra), "Smile" (Чарли Чаплин, Charlie Chaplin), "You Must Believe In Spring" (Мишел Льогран, Michael Legrand), "Georgia On My Mind" (Рей Чарлс, Ray Charles) и други.

Композициите ще бъдат представени на фона на специална мултимедия. Вечерта ще бъде пълна с изненади и на сцената освен триото ще се качи и специален гост, който с артистичното си присъствие и пресъздаване на музиката в движения ще допълни уникалното преживяване и удоволствието от музиката.

Боби Вълчев е завършил музикалната консерватория, завършил Guild School Of Music в Лондон, където живее от две години. В космополитния град българският пианист работи с  Dee Lee Dube, Nikki Jane, John Thompson и други. Той е музикален директор и на новия самостоятелен проект на Клод Уудс джуниър (Claude J. Woods Jr). от Ърт, Уинд енд Файър (Earth, Wind & Fire).

Ангажиментите си в Лондон Боби Вълчев съчетава и с работата си с Камелия Тодорова, Галя, Орлин Павлов, Васил Петров и други български музиканти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички