Устата представя сензационния дует с Азис - Нащракай се


Устата представя сензационния дует с Азис - Нащракай се

6406

След успеха на летния хит “С близането идва апетитът” и последвалото го сладоледено лятно турне, от началото на сезона Устата поднови работата си в студиото и довършителните записи по предстоящия си албум.

От него е и чисто новото парче на изпълнителя - "Нащракай се", което е в дует с Азис.

Премиерата на песента ще се състои по радио "Сигнал плюс" в предаването "Открит микрофон" от 16.30 днес. Освен че с водещата Емилия Стоянова ще представят изпълнението, Устата щеговори  за скорошния си 33-и рожден ден и какво се променя за мъжа на Христова възраст.

Обикаляйки най-хитовите клубове от години, Устата често е ставал свидетел на “специални купони” и млади хора, търсещи силни изживявания в секс, алкохол и “други екстри”. Новото парче е посветено на пристрастените към греховния нощен живот. Песента е за нощните птици, живеещи на ръба, които не признават граници в името на незабравимите преживявания.

Една от най-одумваните родни звезди у  нас – кралят на поп-фолка Азис, взима специално участие в проект на Устата за втори път.

Новото събиране на звездите е по идея на Устата - пет години след скандалния им дует “Точно сега”, с който хип-хопът и поп-фолкът си подадоха ръка за пръв път в България.

Мощен звук и дискотечни ритми се редуват с пикантни рими за лесни жени, его и слава. С типичното си чувство за хумор, Устата отново намесва събития от цветното ни всекидневие, с които доказва, съвсем като в афоризма на Оскар Уайлд, че "всичко, което е прекрасно в живота, е аморално, незаконно, или води до затлъстяване".

Този пък изпълнителят се е доверил на хитмейкъра Светлин Къслев, чието дело е модерният аранжимент. Известният композитор е работил с някои от най-големите родни звезди, сред които Галя и Миро от бившия вече дует КариZма, победителката в "Мюзик Айдъл" 2 - Маги Джанаварова, Веси Бонева и други.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички