Ялта кани на първи танц с Joris Voorn и Глен Морисън


Ялта кани на първи танц с Joris Voorn и Глен Морисън

6049

Столичният клуб "Ялта", отговорник за първите стъпки на най-големите световни величия от електронната сцена у нас, залага на Joris Voorn (на снимката) и Глен Морисън (Glenn Morrison) на 29 октомври.

За тях има оскъдна информация на български език и тонове статии и музика в световната търсачка. От няколко години насам двамата будят любопитството на клубове като Amnesia - Ibiza, Pacha - Buenos Aires, Ministry Оf Sound  - London, и са обиколили земното кълбо от Европа през Индонезия чак до Ню Йорк.

Дни преди своята изява на Sensation White - Kopenhagen, Joris Voorn ще покаже и на нас на какво е способен диджей, който носи музиката в кръвта си. Израснал в музикално семейство, той насочва своя интерес върху хаус и техно сцената още през 199г. Първият му албум "Future History" го представя като утвърден техно продуцент, а сингълът "Incident" става един от най–големите техно тракове на годината. Вторият му албум - "From А Deep Place", вече е истинска изненада за ценителите на електронната музика. Той е смесица от множество електронни стилове, от динамични мелодии до дийп соулфул техно. Една от компилациите на Voorn, която "Ялта" препоръчва да чуете, носи името "We Love Space Ibiza".

От години Глен Морисън работи с лейбъли като Sony Music и Universal и често си партнира с имена, като Армин ван Бюрен (Armin van Buuren) (видяхме ги в комбина това лято на Solar), Сандер Клайненберг (Sander Kleinenberg), Тиесто (Tiesto)... Може да бъде чут както на бутикови партита по яхти, така и на стадиони пред многохилядна аудитория. Въпреки своята натоварена програма и множеството си продукции, Глен намира време да ремиксира за прочути имена като Пет Шоп Бойс (Pet Shop Boys), Крейг Армстронг (Craig Armstrong), Сийл (Seal), Куин (Queen), Би Фифти Тус (B52`s) и много други.

Двамата с Joris Voorn застават рамо до рамо с резидентите на "Ялта" Хуан Алварез (Juan Alvarez) и Любо Урсини (Liubo Ursiny) в петък.

На следващата вечер - 30 октомври, от управата на клуба канят на най-безмилостно парти по случай Хелоуин. През последните години именно заради своите запомнящи се тематични партита, "Ялта" си спечели името на най–ужасяващия клуб в страшната нощ.

...Чувал ли си за survival horror? Това са игри, в които главният персонаж е поставен в необичайна и враждебна нему обстановка: изоставен град, призрачна къща или ... омагьосан клуб. Той е принуден да се бори за оцеляването си срещу демони, чудовища, зомбита и други подобни създания. От особено значение е мрачната атмосфера, подсилвана с всички възможни средства, включително и музиката. В навечерието на Хелоуин тази година заедно с Liquid Entertainment ви каним в една характерна зловеща обстановка, където играта ще продължи цяла нощ, чак до ....самия край, обясниха от екипа на "Ялта".
 
Мрачни сенки, призраци и зомбита ще бродят на всякъде в клуба и с преобразения до неузнаваемост интериор ще създадат усещането за истински хорър.

Според легендата за Хелоуин, на този ден мъртвите навестяват земята, за да търсят живи тела, в които да се вселят. Затова и градината на "Ялта" ще се превърне във вледеняващо гробище. Приветстваме те да бъдеш част от ужасяващия сценарий, наречен Kill Your Idol - според традицията на Хелоуин, колкото по-страшен си ти самия, толкова по-вероятно е да се предпазиш от привиденията или от твоите идоли. Облечи своя най-страшен костюм в допълнение с най-зловещия грим и влез в играта!

Всички зомбита на масовото унищожение и майстори на изкуството на ужаса, които оцелеят след тежкия купон в събота, може да заповядат на следващия ден, 31 октомври в малката зала - Junior Suite, където да споделим удоволствието от предишната нощ, допълниха от управата на клуба.

Още - на:

http://www.jorisvoorn.com/

http://www.myspace.com/jorisvoorn

http://www.glennmorrison.com/

http://www.myspace.com/djglennmorrison

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички