Посмъртният албум на Майкъл Джексън излиза през декември


Посмъртният албум на Майкъл Джексън излиза през декември

5564

Дългоочакваният албум с нови записи на Майкъл Джексън (Michael Jackson), озаглавен "Michael", ще бъде издаден от Epic Records/"Вирджиния Рекърдс" съвместно с Estate Of Michael Jackson на 14 декември.

Днес вечерта ще бъде пуснато ексклузивно видео за проекта на сайта www.michaeljackson.com, който съвсем скоро ще има и своята българска версия; в понеделник, 8 ноември, ще бъде световната премиера на новото парче от албума “Breaking News”, което ще може да се слуша в сайта в продължение на една седмица. 

Креативният процес никога не е спирал за Краля на поп музиката, който винаги планираше следващ албум; както знаят безбройните му фенове по света, Джако композираше и записваше песни непрестанно и навсякъде – от дома на приятел в Ню Джърси до студия в Лас Вегас и Ел Ей със съвсем малка група съмишленици. Сега, благодарение на уникалните истории за различните парчета, включени в проекта, феновете ще надникнат в процеса на работа на покойния титан и ще имат шанса да чуят песните, създадени най-скоро, както и такива, които Майкъл искаше да осъществи приживе.
 
"Breaking News" е записана в Ню Джърси през 2007 и бе завършена наскоро.
Обложката на албума е дело на Kadir Nelson от 2009. В маслената картина, художникът – познат с историите, които разказва чрез картините си, ни отвежда на пътешествие през най-важните моменти и значимите хора в живота на Джексън.  

www.michaeljackson.com
www.sonymusic.com
www.virginiarecords.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички