Горещо в Ялта чак до края на ноември!


Горещо в Ялта чак до края на ноември!

866

Независимо от капризите на времето, в "Ялта" ще е изключително горещо - чак до края на ноември, обещаха от управата на столичния клуб.

Гаранция за това е прецизната селекция, предлагаща микс от световни музикални величия и по нищо неотстъпващите им български артисти.  

Стартът на сезона за добре познатия на всички клабъри лейбъл Drugness Relief. Събитието на 12 ноември - подобно на предходните, застава зад кауза, а тя този път е под надслов Get Rid Of The Rear ("Премахни страха"). Специални гости на партито са легендарният Джон Криймър (John Creamer) и най-прогресивният диджей и продуцент на италианската сцена - Маршъл (Marshall). Добавената стойност на купона се крие в изложбата под същия надслов – „Премахни страха“. В нея ще видим известни български личности, дръзнали да споделят и да се заснемат с най–големия си страх.

Нощта на 19 ноември е запазена за едно любимо на българските клабъри име - Шарам (Sharam), който едва ли се нуждае от представяне. Но все пак... Той е  диджеят, който ремиксира Мадона (Madonna), Ролинг Стоунс (Rolling Stones) и Депеш Мод (Depeche Mode). Шарам Тайеби продуцира хит след хит, надпреварвайки се с времето и издавайки подкасти почти всяка седмица. Носителят на "Грами" и на куп други награди отново се завръща в "Ялта".
 
Друго съблазнително предложение за следващия ден е Flashback с Любо Урсини (Liubo Ursiny) и Валди (Vаldy). На 20 ноември двамата ще зарадват посетителите  с любими парчета от последните 10 години до днес.

Новата парти поредица - In Vinyl We Trust, започва на 20 ноември. Това е изцяло нов бранд, който ще се случва веднъж месечно в малката зала Junior Suite. Цялото събитие е плод на фантазията на лейбъла Love & Happiness Мusic, който вече години ни прави съпричастни към истинското изкуство, посветено на вярата във винила. Афроритми, бразилски мелодии и истинско качествено надграждане на усещането за хаус ще нахлуят в Junior Suite на тази дата. По същото време в голямата зала ще пуска Хуан Алварез (Juan Alvarez) в типичния си заразяващ стил.

Ноември ще завърши с още едно музикално величие - Сандер Клайненберг (Sander Kleinenberg). На 27 ноември собственикът на Little Mountain Recordings ще поднесе своето голямо шоу - съчетание от звук и картина.

А българската публика ще бъде една от първите, които ще чуят неговите най-нови парчета - няколко дни след световната премиера на новия му албум "Kleinenberg 5K".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички