Билетите за Parov Stelar свършиха, ще има допълнителни по 40 лв.


Билетите за Parov Stelar свършиха, ще има допълнителни по 40 лв.

9130

Билетите за концерта на The Parov Stelar Band са вече изчерпани, но заради огромния интерес на място ще бъдат пуснати лимитиран брой пропуски на цена от 40 лв., информираха от Bushmills, по чиято покана се осъществява първата изява на проекта у нас.

Както MySound.bg информира, събитието е в Sofia Live Club на 12 ноември.

Австриецът Alexander Ryba, който е зад пулта вече 20 години, ще се изяви преди хедлайнърите. Гостът владее до съвършенство изкуството да очарова публиката, а един от триковете му е да смесва тотално различни стилове – като например вокалите на Нина Симон с балкански електронен ритъм и джази звучене. Съвсем в духа на слогана на вечерта - "Bushmills Brothers - откакто музиката ни събра", Alexander Ryba нееднократно е  подгрявал Карл Крейг (Carl Craig), Turntablerockers и, разбира се, Parov Stelar.

След него на сцената ще се появят главните герои, предвождани от създателя на електро суинга Parov Stelar и неговата банда.

И докато Parov Stelar се отличава със своя характерен микс от джаз и суинг семпли, вплетени в електронната музика, то в комбинация със своя бенд, всяко тяхно появяване е заредено с магичното и енергично излъчване на живите им изпълнения, обясняват запознати.

Вечерта ще завърши с един познат български артист, чийто нюх към модерния звук го е срещал на една сцена с имена като Тийвъри Корпорейшън (Thievery Corporation), DJ Фууд (DJ Food), Колдкът (Coldcut) и Робърт Луис (Robert Luis).

Funkusion е едно от основните действащи лица зад предаването и едноименните клубни вечери на Groovy Sessions, както и серията Reel Feel.

Той ще инжектира в изпълнението на Parov Stelar своята силна доза буги диско, фънк, латино стуинг и брейкбийт.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички