Милена Славова и Черно фередже с общ концерт


Милена Славова и Черно фередже с общ концерт

5818

Милена и Черно фередже ще излязат на една сцена в столичния клуб "Строежа" утре, 11 ноември.

Както MySound.bg информира, примата на българския рок е на клубна обиколка. Освен шоуто в "Строежа", й остават гостувания във Велико Търново на 12 ноември (клуб Melon) и във Варна на 13 ноември (O'Neills Irish Pub). Милена и този път е в компанията на китариста и изпълнител Данчо Лазаров, с когото представят много специален акустичен сет, включващ песни като "Ха-ха", "Охолен живот", "Месо", "Неам нерви", "Ала-бала", "Така", "Ад", "Сън", "Защо?", "Истина", "Робърт", както и емблематични кавър изпълнения.

Черно фередже пък, доскаро като акустично китарно трио, ще се появят в 5-членен състав. Освен Ния, Малък Тошо и Голям Тошо, към състава на барабани се присъединява стоящият начело на рок-бар "Фенс" Георги Витанов-Геша, а на баса се включва всеизвестният Димитър Ковачев - Фънки. Сред цветущите изпълнения на зевзеците се очакват “Кой бъзикна баба ми по пъпа”, “А язе се фръцнах”, "Крали Марко", "Ракийчице", "Мастика", “Ние сме педерасти”, "Свети Георги" и много други.

Билети - в партньорската мрежа на Ticketstream.bg - клуб "Строежа", магазините на "Офис 1", "М-Тел", "Техномаркет", "На тъмно", "Ориндж", "Мултирама". В момента възможността да присъствате на шоуто възлиза на 8 лв. на предварителна продажба и 10 лв. на място в деня на концерта. На фона на достъпната цена и ограничението от 300 души, което е практика "Строежа" да налага, се препоръчва своевременното закупуване на пропуски.

Клубът ще отвори врати в 20.00 ч., а самото начало на концертната част е предвидено за 21.30 ч., когато първа на сцената ще се появи Милена Славова.

Останалите концерти в "Строежа" до края на месец ноември:

14 ноември (неделя) – Surmata Harry’s Coptor Mix – вход свободен
18 ноември (четвъртък) – Popa Sapka (Romania) – 8 /10 лв. (Ticketstream.bg)
21 ноември (неделя) – Casual Threesome (Rock’N’Roll Live Night) – вход свободен
25 ноември (четвъртък) – The Pomorians & Geoff Lagadec (Jaya The Cat) – 8 /10 лв. (Ticketstream.bg)
28 ноември (неделя) – Мерудия & Ndoe & Sensei – вход свободен
29 ноември (понеделник) – Seattle Night 23 –10 лв. (Ticketstream.bg)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички