Любимецът Шарам се завръща в Ялта


Любимецът Шарам се завръща в Ялта

5624

Шарам Тайеби (Sharam Tayebi) застава за пореден път зад пулта в столичния клуб "Ялта" утре вечер.

Любимец на българската публика, половинката на тандема Дийп Диш (Deep Dish), не се нуждае от представяне, защото всяко негово гостуване у нас взривява нощния живот в София. А което и да е негово ново парче мигновено се превръща в суперхит, завладявайки клубните сцени по света.

Шарам получи признанието и на феновете, и на критиката. Награждаван е с "Грами" (Grammy) за най–добър диджей и продуцент, правил е ремикси за Мадона (Madonna), Депеш Мод (Depeche Mode), Ролинг Стоунс (The Rolling Stones), а траковете му са винаги на челни места в световните класации.

"Don’t Say A Word", "Be The Change", "Party All The Time", "The One" с Даниел Бедингфийлд (Daniel Bedingfield) са емблематични за неговия стил парчета, разбили музикалните бокс офиси. С невероятен успех бе отбелязан и дебютният двоен албум на Шарам - "Get Wild", който излезе миналата година.

Творчеството му е всеизвестно с красивите вокали, които правят музиката леснодостъпна, но в същото време запазват нейната твърдост и дийп звучене. Името на знаменития израелец име стои зад лейбъла Yoshitoshi, чрез който  търси млади таланти. Той се труди усилено и като по часовник пуска нов подкаст всеки месец. Последната му музикална картичка може да бъде чута на

http://soundcloud.com/yaltaclub/sharam-wildcast-24
 
За Шарам уникалността стои винаги на първо място. Той доказа, че е експериментатор, който няма спирачки в смесването на иначе несъвместими стилове. Така например, си позволи да възроди миналото с ремикса на Патси Клайн (Patsy Cline) - "She Came Along", работи заедно с Пи Диди (P. Diddy) и Томи Лий (Tommy Lee), a гласът на Шакира (Shakira) се извисява в парчето "M.I.T.T."

Сетът на госта в петък ще бъде подкрепен от резидентството на Хуан Алварез (Juan Alvarez) и Любо Урсини (Liubo Ursiny), a тонуса в новата зала Junior Suite ще поддържа младата и атрактивна DJ `N Koki.
 
На следващия ден, 20 ноември, клубът предлага друго съблазнително предложение Flashback – музикален филм, в който главни герои ще са Урсини и Валди (Valdy). Предложението им е хаус от последните 20 години, но не и в черно–бели кадри, защото двамата експериментират с включването на модерно звучене, което да надгражда и разнообразява техния сет.

Двамата обещават да заложат на мелодия отвъд всякакви граници на жанра, канейки на музикално пътуване без рамки или определения.

Промо на това нестандартно предложение, подготвено от DJ Валди, може да бъде чуто на http://soundcloud.com/yaltaclub/valdy-flashback-001.

По същото време в малката зала Junior Suite ще гостува DJ Emotion, за чийто стил достатъчно добре говори предаването Lounge Сafé по "Алфа радио".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички