Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Много мераклии за Ан Джи


Много мераклии за Ан Джи

5397

Повече адреналин ще усетят и много любов ще видят зрителите на bTV в новия епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците” от 16 часа днес, 20 ноември.

Ан Джи отново е във вихъра си. Екипът на предаването присъства на фото сесия във фитнес залата, където тя е с ранга на кралица. Става ясно, че певицата е спечелила куп награди за красота и изваяното й тяло я прави почти богиня в очите на фитнес маниаците. По-важното е, че до нея отново има мъж и то не един, но кои ли са мераклиите?

Златка Димитрова също устройва невероятно шоу. Декорът и действието напомнят този път на гладиаторски филм, в който освен битки и драматична любов, има и опасно остри токчета. Златка е сред ВИП-гостите на мача на нейния любим Благой Иванов. Нашето момиче е изключително развълнувано и поради факта, че в същия ден Багата има рожден ден. Ако той победи, вечерта ще бъде двоен празник, но ако се издъни, ще настане голяма трагедия. Златка губи самообладание и докато Благой раздава удари на ринга, тя започва скандал в публиката. Срещу кого скача хубавицата и ще има ли щастлив край най-важната вечер, гледай и ще научиш.

Русата профсъюзна лидерка Бориса е притеснена за прическата на кучето си и въпреки недоволството на домашния любимец, тя е твърдо решена да се справи с купищата косми, които то оставя след себе си. Журналисти отидоха с нея, кучето и приятеля й на ветеринар, където докторът изгуби ума и дума при вида на "нашето момиче", издадоха от екипа. Сексапилната звезда е решила и още нещо – да увеличи броя на татусите по тялото си. Къде ще е новата татуировка и чие име ще носи Боби върху себе си завинаги?

Пленителната Биляна Йотовска не е единствената звезда върху корицата този път. Малката Никол прави първите си стъпки в моделството и заедно с мама Биби се снима за корицата на бебешко списание. На фото сесията присъства и бабата на моделката, която разсъждава върху по-еротичните снимки на красавицата.

Става ясно, че възрастната жена напълно подкрепя внучката си, макар самата тя никога да не е носила грим и да е далеч от суетата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички