С Ан Джи на репетиция


С Ан Джи на репетиция

8536

В последния - десети епизод на риалитито „Нашите момичета: Звезди откориците ”, зрителите ще видят откровените изповеди на Златка Димитрова, Стела Александрова, Ан Джи, Биляна Йотовска и Бориса Тютюнджиева.

За какво мечтаят красавиците, ще стане ясно по bTV от 16.00 часа днес.

Певицата Ан Джи дава всичко от себе си, за да забавлява зрителите. Екипът на предаването присъства на подготовката и репетицията  за участието й в откриването на нов столичен клуб, където Ани изпълнява последната си песен.

Момичетата на Биляна заминават за Пловдив, поканени да участват в откриването на най-популярния клуб в града. Танцьорките са блестящи, красиви, атрактивни и са топлес, за радост на ценителите. Но една от тях липсва. Плеймейтката Златка Димитрова се отказва да участва в шоуто на Биляна в последния момент. Какво е накарало атрактивната бургазлийка да промени рязко решението си и защо се съмнява, че Благой Георгиев-Багата наистина я обича?

Биляна Йотовска има всичко – здраво семейство, успешна кариера на модел и танцово шоу, което ръководи. И все пак нещо й липсва. Тя носи годежен пръстен на ръката си и мечтае за сватба на плажа, но не знае дали това изобщо ще й се случи. „Мечтая си някой ден дъщеря ми Никол да си има и братче...”, с усмивка казва Биби и пожелава на всички да имат нейния късмет.

Бориса Тютюнджиева си има работа с красив, черен, горещ, силен и много буен... кон. Блондинката е влюбена в страхотното животно, но чувствата им май не са взаимни. Конят Руди за малко не я хвърля, но атрактивната моделка все пак успява да се задържи и да заснеме неповторима фотосесия за ново модно списание. „Не обичам нещата да стават по лесния начин. Възпитана съм да съм независима и да вярвам в себе си. Не мога да си представя да разчитам само на мъжа до себе си”, споделя Бориса. За какво мечтае все пак непокорната блондинка, зрителите ще раазберат от десетия епизод на предаването.

Нашето момиче Стела Александрова отново излива душата си пред зрителите. Става ясно, че въпреки че е "Мис Септември" на популярно мъжко списание, тя отпада предварително от конкурса "Мис Плеймейт" и не може да скрие сълзите си от разочарование и обида. Това обаче не е най-голямата драма на красавицата. "Мечтая да намеря човек, който да ме обича и да бъде до мен", признава Стела.

Какво ли още пише в дневника на красивото, но тъжно момиче?

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички