Гореща зима с H.M.S.U. до края на годината


Гореща зима с H.M.S.U. до края на годината

1053

Календарът за 2010 вече е на последната си страница, зимата чука на вратата, но вместо да се оплакват от студа, ценителите на електронния саунд с нетърпение очакват предстоящата поредица от събития, организирани от доказаните купонджии H.M.S.U.

Те обявиха плътна програма от три партита в един ден - на 8 декември . Началото е концертът на Tripple- A в Sofia Live Club от 19.30 ч. Вход свободен.
EXo (Mirizma), Християн Георгиев (Оратница, Мерудия) (кавал) и Митко Бакърджиев (Сеньор Буфо енд Дъ Синхронайзърс (Senor Buffo & The Synchronizers) (саксофон) ще се развихрят в столичния бар "Мементо" часове по-късно. Вход свободен. Последнo, но не и по значимост, е участието на Konspirator (H.M.S.U.) в столичния клуб "Ялта". Началният час е 23.00 ч. срещу вход от 25 лева.

Миризма и Артмосферик (Artmospheric) ще обединят усилия на 11 декември за събитие в бар 8BIT с музикална селекция от съвсем ново естество. Изявата под надслов This Is techDUB' ще разведе публиката из необятните пространства на музикалния феномен текдъб – саунд, който се заражда при срещата на дъб музиката с класическото техно в края на 90-е. Билет 3 лв.

Отново в клуб 8BIT, но на 15 декември, ще се проведе UK Hip Hop, главен герой на което събитие е Jamez Bongg (Mirizma) и гостите от Logo5 – d@rky и Illea. Входът е безплатен, стартът - 22.00 ч.

Изненадите не свършват дотук. Освен редица клубни изяви, от H.M.S.U. подготвят няколко интересни радиопредавания за верните дръм-ен-бейс слушатели. Немецът Kaiza, който вече гостува на родна земя по покана на H.M.S.U., ще се развихри и във виртуалното пространство на 5 декември. Предаването ще се излъчи на живо директно от Берлин, а родните фенове ще могат да го проследят през онлайн радиото на H.M.S.U. Началният час е 22.00.

Продължава и нашумялата серия The Colours Оf Drum Аnd Bass. На 12 декември Targy и Mocks ще представят третата част от рубриката, насочена към текстеп и нюрофънк стиловете.

За пореден път в навечерието на новата година ще се проведе съвместо парти на H.M.S.U. с Camp Sessions. Повече информация – съвсем скоро, обещаха организаторите.

Напомняме на всички фенове, че през януари предстои 12-ят рожден ден на H.M.S.U., припомниха от екипа, анонсирайки порция здрав дръм-ен-бейс.

Организаторите са потвърдили участието на World Оf Drum Аnd Bass с DJ SS и Logistics до момента. Те обещават и трети гост, който ще бъде избран от регистрираните потребители на сайта – www.HMSU.org – чрез гласуване. Потребителите имат възможност да селектират измежду 12 световноизвестни артисти, които не са посещавали България до момента.

Можете да гласувате на адрес:

http://hmsu.org/index.php?cmd=hottopic&htid=212.

Регистрацията е задължителна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички