Модърн Токинг тайно в България за частно парти


Модърн Токинг тайно в България за частно парти

12418

Модърн Токинг (Modern Talking) пристигнаха инкогнито в България преди 2 дни, за да пеят на частно парти на хотелиерите Маринела и Ветко Арабаджиеви, писа "Шоу".

Томас Андерс и неговата банда кацнаха с частен самолет на летището в Бургас с полет от Виена. Те веднага отпътуваха за участието си в курорта Елените.

Там най-известната група през 80-е години се превърна в гвоздея на програмата на частно парти на голям български холдинг.

Гостите ке изявили пред около 300 души, сред които и олимпийската шампионка по лека атлетика Стефка Костадинова, Азис, Мара Отварачката, Рачков и Мария от "Господари на ефира", както и хитмейкъра Тони Стораро.

Българските олигарси не за пръв път си "поръчват" световни звезди.

Демис Русос пя за 50-годишнината на Ветко Арабаджиев. Джипси Кингс пък бяха специалния подарък за сватбата на Стефка Костадинов. Джо Кокър "благослови" с ангелския си глас брака на Евгения и Николай Баневи.

Бизнесменът Стефан Шарлопов е водил преговори с Елтън Джон (Elton John) да пее на частно парти по случай рождения му ден преди 2 години, но в последния момент нещата се разсъхнали, според източници на седмичника.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички