Марк Найт - коледен подарък от Ялта за феновете


Марк Найт - коледен подарък от Ялта за феновете

6378

Коледният подарък от столичния клуб "Ялта" за своите посетители и феновете на електронната музика е Марк Hайт (Mark Knight).

И в потвърждение на максимата, че на Коледа стават чудеса, чудото се случи: въпреки изключително натоварена програма на звездата около празниците, дългото и неразривно приятелство с "Ялта" надделя над останалите ангажименти.

Марк завърта на 26 декември у нас. 

Той определено има с какво да се похвали през последната година - номинация за "Грами" (Grammy) заради работата си върху мултиплатинения албум на Блек Айд Пийс (Black Eyed Peas) "The-End"; три негови парчета се наредиха сред най-продаваните в Beatport - "Music Matters", "Flauta Magica" и "Good Times", като за последното получи и престижната награда на онлайн магазина; и не на последно място IDMA номинацията за неговото Toolroom Knights седмично радиошоу.

За таланта на Марк може много да се говори, но за невероятната енергия и емоция, с които са заредени визитите му личи от следното видео - http://www.youtube.com/watch?v=NhMxsM0IuFE. В своя сайт той се заканва, че партито на Коледа в София ще е още по-силно.

Гостът ще се развихри с Хуан Алварез (Juan Alvarez) и и Любо Урсини (Liubo Ursiny) в голямата зала, докато DJ`N Koki ще взриви обновената Junior Suite.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички