Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Кой спечели книгата Даото на Уили

09.01.2011   MySound.bg
Уили Нелсън
Завърши поредното издание на рубриката "Спечели с MySound.bg" - това за двe книги "Даото на Уили", в каталога на издателство "Махалото".

Бойко Кирков
и Надежда Маринова са щастливците, които се сдобиват с четивото, чийто автор е самият кънтри ветеран Уили Нелсън (Willie Nelson) (с помощта на Търк Пипкин).

Имената на победителите бяха изтеглени на принципа на томболата в нашия офис. Те бяха сред участниците, подали навреме правилен отговор на въпроса:

Чие дело е преводът на книгата "Даото на Уили
"?

Вярното е: Маргарита Карамихова.

Доста мераклии - които не внимават, ами скачат направо видели-недовидели, прочели-недопрочели, са написали кой е авторът на произведението, а не кой го е превел.

Не стига това, ами са пуснали по няколко имейла, белким закачат при томболата...:(  

(Срам пред възрастта и достолепието на каубоя Уили, излагейшън за Николай 8, Валя Недялкова, Вени (фамилия не е посочена)...)

1) Внимавайте какво питаме, толкова ли е сложно?

2) Посочвайте име и фамилия, както и GSM за обратна връзка

3) Всеки има право да участва само ПО ВЕДНЪЖ

4)...

На печелившите - честито!

"Когато го слушаш, Уили успява да се протегне и да те докосне. Може да преобърне живота ти с мелодиката на гласа си или с ореола на славата си; може да укроти бесовете в главата ти с каскада от жалостни акорди, или да разпали горски пожар от едно самотно тлеещо въгленче. Неговата реколта: 250 албума, текстовете на 2500 песни и 50 милиона продадени записи.

Нелсън промени живота на хиляди, но което е по-важно, той промени СОБСТВЕНИЯ си живот към по-добро и като остава верен на това, което го прави така уникален, той ни свързва с най-доброто в самите нас.

Тръгни с него по пътя към щастието в собственото си сърце!", приканват издателите.

"Спечели с MySound.bg" продължава, очаквайте нови изкушения от "Махалото" скоро.

3789
80%
 

Май ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031