TEREN черпи с дръм-ен-бейс и дъбстеп


TEREN черпи с дръм-ен-бейс и дъбстеп

5168

Трима от героите във фестивала за улични артисти – Buskers Play In, ще се развихрят в столичния клуб "Туинс" от 20.30 часа довечера.

Както MySound.bg вече информира, събитието Teren with Special Brew е с вход свободен.

Няколко седмици след предизвикалия небивал интерес спектакъл на уличното изкуство Buskers Play In, софийските любители на живата клубна музика ще могат да се порадват още веднъж на част от своите любимци, представили се в деня на фестивала в Софийския университет.

Дръм-ен-бейс и дъбстеп формация Special Brew включва Бъни (перкусии) (на снимката), Mr. Smiff (тромпет), Митака (саксофон) и Кирил Дончев (клавишни).

Изявата им ще заинтригува всички, които по една или друга причина все още не са успели да се насладят на техните изпълнения. Съвсем накратко, Special Brew представлява: "счупени ритми, смесени с много бас, на моменти глас и откровено криви мелодии!", по думите на самите музиканти. А що се отнася до момчетата, може би сте ги забелязвали сред другите банди, в които често официално се подвизават – саксофонът на Митака и клавишите на Кирил звучат редовно със Señor Buffo & The Synchronizers, кахонът на Бъни с небезизвестните Оратница, а само част от групите, в които Стефан (Mr Smiff) е оставил отпечатъка си, са Señor Buffo, Ambient Anarchist, Stand Up Comedians, POPARA, Футбол и шахмат, Кайно Йесно Слонце (Kayno Yesno Slonce).

Здраво рамо на събитието ще удари и DJ Invoke (Global Vision Circle).

Още - на:

www.terenmusic.com

http://www.facebook.com/event.php?eid=161992277184575&index=1 
 
До настоящия момент Teren Music са реализирали лятното турне на група N.O.H.A. в България, както и три успешни партита Teren, всяко от които впечатлява със собствена уникална концепция, различна насоченост и оставя търсена и запомняща се емоция у хората на терена.

Teren Music провежда и инициативата Share & Inspire от 2010, даваща възможност на деца в неравностойно положение да се срещнат с талантливи артисти.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички