Остава забиват в клуб Vintage 33 във Варна


Остава забиват в клуб Vintage 33 във Варна

5709

Броени дни след откриването на най-новия клуб за музика на живо във Варна - Vintage 33, Остава ще изнесат дългоочакван концерт в морската столица.

Изявата е с начален час 21.00. Вход - 8 лв.

По време на шоуто Свилен, Георги и компания ще изпълнят някои от най-големите хитове от дългогодишната си кариера, както и парчета от наскоро преиздадения им дебютен албум "Пинг-понг", с който феновете ще могат да се сдобият на място в деня на шоуто.

Събитието ще започне с подгряващ сет на DJ ShakerMaker (BritSpotting DJ Team), включващ най-доброто от брит поп/инди/уейв/електро сцената през последните няколко десетилетия, а партито ще продължи и след концерта.

Vintage 33 е на мястото на бившия ирландски бар O’Neills в комплекс "Каскада" на хотел "Черно море", на 33 стъпала под земята. Целта на клуба е да развие концертната дейност в града, като даде място за изява на български и чужди групи и изпълнители от различни стилове - от рок, поп и джаз до хип-хоп, латино, суинг и джем сешъни с различни музиканти.

Освен концерти, заведението ще домакинства и разнообразни диджейски изяви, танцови уъркшопи, караоке вечери, частни партита и други артистично-музикални прояви.

Още - на:

www.facebook.com/vintage33

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички