Суинг и рок-ен-рол треска върлува във Варна


Суинг и рок-ен-рол треска върлува във Варна

5824

След дълго отсъствие, суинг и рок-ен-рол треската се завръща във Варна със страшна сила.

The Smugglers Collective застават в епицентъра на партито Swing Fever в клуб Vintage 33 от 21 часа довечера.

Билети по 4 лв.

Диджеите от колектива ще зарадват гостите на новото заведение с купонджийска селекция от суинг, рок-ен-рол, ритъм-ен-блус, рокабили и дуу-уоп от 40-е години до днес.

Ще звучат хитове на изпълнители като Elvis Presley, Johnny Cash, Cherry Poppin' Daddies, Wanda Jackson, Fats Domino, Ray Charles, Jackie Wilson, Buddy Holly, Brian Setzer Orchestra, Royal Crown Revue, Big Bad Voodoo Daddy, Duke Ellington, Louis Prima, Стрей Кетс (Stray Cats) и много други, a посетителите ще се потопят в уникална ретро атмосфера, изпълнена с много танци и страхотна музика, обещават организаторите.

Предвидена е и прожекция на черно-бели филми.

Swing Fever е перфектният начин да посрещнете Свети Валентин в ритъм с любимия човек до зори. Или просто повод да посетите един незабравим винтидж купон. Затова не се колебайте, а започвайте да упражнявате стъпките, вадете костюмите и роклите от гардероба и заповядайте на партито, приканиха диджеите.

Vintage 33 е добре познатият бивш ирландски пъб O'Neills в комплекс "Каскада" на хотел "Черно море", на 33 стъпала под земята.

Както MySound.bg вече отбеляза, целта на клуба е да развие концертната дейност в града, като даде място за изява на български и чужди групи и изпълнители от различни музикални стилове - от рок, поп и джаз до хип-хоп, латино, суинг и джем сешъни.

Освен концерти, заведението ще бъде домакин и на разнообразни диджейски партита, танцови уъркшопи, караоке вечери и частни увеселения, както и всевъзможни артистично-музикални прояви.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички