Памбос с Любовно салса шоу в Стара Загора


Памбос с Любовно салса шоу в Стара Загора

6517

Магнетичният Памбос заедно с още 100 горещи професионални танцьори ще представи Любовно салса шоу в Стара Загора часове преди Свети Валентин.
 
Забавният салсьор ще направи безплатни тренировки за клиентите и посетителите на търговски център Galleria днес. Веднага след това ще стартира и Любовното салса шоу, което ще продължи и в неделя.

Изявата е част от Първия национален салса конгрес, чийто инициатор е Памбос Агапиу. След като вече няколко години по ред кипърецът събира всички латино школи от Балканите в Боровец, този път ще бъде домакин на родните топинструктури и салсьори. Идеята му е да допринесе за сплотяването на голямото салса семейство у нас. Точно в разгара на зимата, от 11 до 13 февруари, в Стара Загора Памбос, заедно с Pambos Dancing Center, свиква танцовите школи от цялата страна, за да им организира поредната страстна фиеста. Ще има гости и от чужбина, за които България се е превърнала в нарицателно за гарантиран купон и безспирно веселие.

Тридневната салса програма включва салса уроци, танцови дуели, шоу и много от любимата латино музика за всички пристрастени към южноамериканските движения и звучене.

Националният салса конгрес стартира в старозагорския хотел "Верея" вчера. Освен в хотела, фиестата ще се вихри днес и утре в търговския комплекс Galleria Stara Zagora, където ще има още повече пространство за разгорещени салса изяви.

Изборът на място за събитието не е случаен – когато посещава Града на липите с турнето на Слави през 2009, Памбос остава запленен от атмосферата му. Той се зарича да донесе на града още от горещите емоции на танца и го сбъдва – превръщайки Стара Загора в истински салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират.

А чрез обещанията за приключени и стопроцентов купон, пътят става още по-кратък.  

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички