Памбос спретна лудо парти за рождения си ден


Памбос спретна лудо парти за рождения си ден

6051

Латино фурията Памбос Агапиу отпразнува рождения си ден с неуморни танци и щур тридневен купон.

Какт MySound.bg извести, той бе в Стара Загора през уикенда.

Хореографът избра градd за собственото си парти, което всъщност продължи три дни и две нощи като Национален салса конгрес. Точно на рождения си ден Памбос свика всички родни топинструктори и салса танцьори с идеята да сплоти латино обществото у нас.

В събитието бяха включени уърк шопове, шоу спектакли, демонстрации и много от любимата южноамериканска музика. Към тридневната фиеста се присъединиха и гости от Италия, Гърция, Румъния и Франция.   

Горещите точки на конгреса бяха хотел "Верея" и танцовата арена в Galleria Stara Zagora. Памбос обяви вход свободен на уроците и танцовото шоу в Galleria по случай роджения си ден на 13 февруари.

Навръх 38-я си рожден ден и малко преди Деня на влюбените, кипърецът подари на стотиците посетители на търговския център безплатни танци и добро настроение. А самият той (на снимката с дъщеря си) получи от почитателите си огромна торта, която мнозина успяха да опитат.

Танците и страстната фиеста продължават и през тази седмица в София. За всички фенове на латиното от 15 февруари в Los Pambos Dancing Centre стартира нова група за начинаещи по танци.

А за влюбените Памбос е приготвил изненада -  специална карта за двама за месец февруари - само за 20 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички