Стенли и Локо с общ концерт в Строежа


Стенли и Локо с общ концерт в Строежа

7139

Стенли, който се завърна с голям успех на българската сцена наскоро, ще пее отново в София утре.

Този път той ще бъде в компанията на съпругата си Людмила Сланева - Локо, чиято група ще открие концерта в "Строежа".

Както MySound.bg вече отбеляза, именно в популярния столичен клуб Станислав Сланев-Стенли и Остава се представиха с първокласно шоу неотдавна.

След мащабното национално клубно турне през ноември и декември, както и серията от нови дати и локации миналия месец, Стенли сега опитва нещо ново. Към основното ядро от музиканти, а именно Михаил Шишков (eкс-Остава - педъл-стийл китара, пиано) и Георги Георгиев (Остава - китара), наскоро се присъедини още един китарист - Ташо Колев от Джереми? (Jeremy?).

Допълнителната изненада е включването на щрайх трио - цигуларките Мария Анева и Цветелина Попова от Националната опера и балет и виолистката Илияна Колева от Софийската филхармония. Трите ще вземат участие в изпълненията на 5 песни от сета на Стенли, между които "Обсебен" и "Жулиета". Естествено, ще прозвучат още "Пътят към храма", "Как се казваш", "Стар парфюм", "Да летим над града", "Поля от слънчогледи", както няколко песни от времето на група Тангра.

Людмила Сланева - Локо, ще се изяви с напълно отделен от Стенли сет и собствена банда. В нея са музикатните от Джереми? - Ерсин Мустафов (бас) и Ташо Колев (китара), а на барабаните е Ивайло Петров - Пифа от група Скре4. През 2004 Локо записва първата си песен - "Малките чудеса", която заедно с успешни сингли като "Под дъгата" и "Облаци" влезе в нейния дебют. Звученето й напомня силно на това на Стенли до голяма степен заради спецификата на гласа й. Клиповете са артистични, най-често дело на режисьора Васил Стефанов. Свири и на китара.

Билетите за концерта - чрез Ticketstream.bg, и по-конкретно - вериги магазини "Офис 1"," На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Ориндж", "Мултирама", а също и в клуб "Строежа". Цената им на предварителна продажба е 8 лв., а на датата и самото място - 10 лв. Броят им е ограничен - препоръчва се предварителното закупуване на пропуски, припомнят организаторите.

Събитието е с подкрепата на Ballantine’s.

Любителски кадри от концерта на Стенли   клуб "Строежа", 2 декември 2010
 

Обсебен: http://www.youtube.com/watch?v=gNd9fQlfySQ
 

Жулиета: http://www.youtube.com/watch?v=Yd0LZPiCgHM&feature=related

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички