PIF предприемат турне-трибют на Депеш Мод


PIF предприемат турне-трибют на Депеш Мод

7513

"На 6, а може би и на 7 март, ще спя цял ден заради преумора, но при среща с феновете се раздавам докрай", не скри Димо Стоянов, фронтмен на PIF.

Както MySound.bg извести, турнето, представящо новите музиканти в родната банда, приключи вчера.

"Това обаче е само първият етап", поясни певецът, тъй като феновете настояли във Фейсбук да видят групата на живо още в Русе, Севлиево, Видин и други български градове.

Отделно от тази обиколка, той и останалите от PIF възнамеряват да предприемат турне, посветено на Депеш Мод (Depeche Mode).

"Ето тук ще разчитаме още повече на нашия най-нов член - инструмента теремин", издаде Димо, изяснявайки загадъчните си думи, че "теремин тепърва има да влиза в действие".

"Депеш Мод са твърде трудна за интерпретация група - особено на живо, с много електроника и синтезаторни партии, но ние сме приели предизвикателството вече", обясни фронтменът.

Следващият диск на PIF е готов от година и половина. "Необходими са ни няколко дни работа, колкото да го досмесим. Но ни предстои да изберем десетина-дванайсет парчета за него преди това, тъй като разполагаме с над 20, а е необходимо да изберем най-важните от тях", довери Стоянов.

Материалът ще бъде мастериран в САЩ.

Новите парчета ще се появят не само в интернет, подобно предишния албум на формацията, но и на дигитален носител за музикалния пазар.

Детайли за втората част от турнето, обиколката с кавъри на Депеш Мод и следващия проект на PIF ще бъдат обявени скоро.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички