Акага в Чикаго


Акага в Чикаго

5932

Акага "отива" в Чикаго.

Българската фюжън формация ще представи нова доза класика на американските си колеги - знаменитите музиканти от Чикаго (Chicago), на 10 март.

Събитието е отново в Sofia Live Club.

Едни от най-големите хитове на Чикаго - "Hard To Say I'm Sorry", "Saturday In The Park", "Street Player", "Make Me Smile", "25 or 6 to 4", "God Save The Queen", "Alright", "If You Leave Me Now" ще прозвучат с нови аранжименти, направени от Акага.

Американската група, известна предимно с рок баладите си, се смята за втората най-успешна група след Бийч Бойс (The Beach Boys) родината си.

Изпълненията на Чикаго вдъхновяват членовете на Акага още в ученическите им години и ги кара да започнат да се занимават с музика професионално.

"Успяхме да сбъднем ученическата си мечта – да направим трибют на една от групите, повлияли най-много за изграждането ни като музиканти - Чикаго. Блус, джаз, рок, прогресив са само някои от лицата на култовата банда от 70, 80 и 90-е години. Ще се опитаме да представим парчета от всички епохи и стилове", споделят родните музиканти.

Билетите за предстоящото шоу - на цена от 10 лв. - в мрежите на eventim.bg, ticketplus.bg, tickets-bg.com, ticketstream.bg и на място в деня на изявата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички