Силни чувства се вихрят между Цвети (Експоус) и Дарин Ангелов


Силни чувства се вихрят между Цвети (Експоус) и Дарин Ангелов

6937

Дует Експоус (Expose) казва "Не" на насилието над жените с новия си клип - "Всичко онова".

След успеха на парчето "Днес не е преди" с версия на английски и два ремикса към тях, Цвети и Светльо представят новия си проект, който е издържан изцяло в рок звучене и стилистика.

Нашумелият актьор и секссимвол Дарин Ангелов ще бъде водещ на промоцията в столичния клуб Lolipop от 20 часа довечера.

Атрактивният дует е заснел кадрите, в които двамата зашеметяват с лъскави аксесоари и провокативно рок излъчване, защитавайки чистата и истинска любов. Клипът е по сценарий на Експоус с режисьор Тенчо Янчев. Запомнящо се участие в него имат Иво Димитров, Васил Александров, Ади Дикова и познатата като една от най-талантливите гримьорки на елита в България - Джули. За декор на горещите сцени (на снимката) екипът ползва хотел "Премиер" в Банско и пиано-бар "Студио".

Секс сцени и кадри на насилие се редуват, за да пресъздадат автентичната атмосфера на тягостна връзка, паралелно с която разцъфтява чистата любов - без нужда от обяснения, страдание и вина. Цвети не ползва дубльорка за сцената с побоя, която привлича вниманието на състезатели от Световното първенство по ски, отседнали в момента на снимките в хотела. По същото време в там се снима фотосесия на гръцки топмодел, а гръцко ТВ шоу я отразява. Те се впечатляват  много от изпълнителите и ги включват в снимките за предаването.
    
Изборът на двойката за водещ на събитието довечера неслучайно пада върху нашумелия от "Стъклен дом" "барман". "Избрахме Дарин Ангелов, освен защото сме приятели от години и творчеството му влияе особено върху нас, както и нашето върху него, и защото има невероятно усещане помежду ни”, признава Цвети, но уточнява, че с актьора са просто много близки приятели.

"Една жена трябва да е смела и да последва сърцето си, а не да стои в ситуация, в която над нея бива упражнено насилие", категорична е Цвети, която е автор на текста на парчето. То е по музика и аранжимент на пианиста Юлиан Асенов. За реализацията му помагат и музикантите, свирили в трака – Иван Иванов от Ауейк (Awake), Георги Ханджиев, Митко Ночев (бас), и Петя Шарланджиева (вокали). Солоцигулката свири маестро Румен Асенов.

Lolipop е на булевард "Александър Стамболийски" 17.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички