Български отговор на нинджите довечера


Български отговор на нинджите довечера

4988

Българските диджеи Ramsey Hercules и DJ Стоян (DJ Stoyan) (на снимката) ще участват в партито Ninja Tune vs Warp довечера.

Както MySound.bg нееднократно извести, събитието е в столичния парти център "4 км" от 22.30 ч.

Специални гости са DJ Фууд (DJ Food), добре познат на българската публика диджей от каталога на Ninja Tune, и ексцентричният иноватор Джими Едгар (Jimmy Edgar), който ще представи новия си албум "ХХХ".

Ninja Tune и Warp Records отправят предизвикателство към българските меломани, а пък организаторите Eventease ще раздадат награди за всички, заснели видео на личното си преживяване, свързано с купона.

За втори път Eventease предизвиква феновете да заснемат кратки видеоклипчета със своите мобилни телефони или фотоапарати и да публикуват линк към тях на Facebook страницата на Eventease, или пък го пратят на е-мейл: info@eventease.org.

Идеята на организаторите е да дадат възможност партито да бъде видяно през очите на публиката и по нестандартен начин да представи случващото се на събитията на Eventease. Накрая ще бъде сглобен пълнометражен филм, отразяващ емоциите и преживяванията на феновете. За първите, 10 отзовали се на предизвикателство, е придвидена специална награда – стек с 6 бири, а за видеото, събрало най-много гласове от феновете във Facebook, бутилка уиски.

"Обичам да има "музика" в музиката", така определя стила си Ramsey Hercules, познат още и като Бирата.

Той се занимава с диджейство още от 1993, а от 1998 - и с продуциране на музика. Сред значимите проекти, в които е взел участие, са Фючър Шок (Phuture Shoсk), VE FE GE и Stereopor, като последното е името на неговия  лейбъл, създаден в края на 2009.
 
Изявявал се е на една сцена с имена като Колдкът (Coldcut), Стерео Емсис (Stereo Mc's), Фил Ъшър (Phill Usher), Алис Ръсел (Allice Russel) и TM Juke .

Стиловете, в които се е впускал Стоян през годините, са много и разнообразни - транс, хаус, брейкбийт, дръм-ен-бейс, чил-аут. Tова, което ги обединява, е мелодията и музикалността, както и желанието да се разчупят стереотипите за стиловете в електронната музика.

Диджеят е бил на една сцена с имена като Audio Bullys, Coldcut, Stanton Warriors, Hybrid, Cristian Smith, James Lavelle (Unklie), N.O.H.A., Банко де Гая (Banco De Gaia), DJ Марки (DJ Marky) и много други.

Начало: 22.30 - край 6.00 ч.

Билети: EVENTIM.BG (магазини "Германос", "Офис 1", "Мултирама", "Технополис", "Пикадили", ОМV и други)

Цена 20 лв. до 24.00 ч., след това  - 25 лв.

Възрастово ограничение: 18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички