Скандален и оригинален ли е новият клип на Веси Бонева


Скандален и оригинален ли е новият клип на Веси Бонева

4833

Доколко скандални и оригинални са новите клипове на Веси Бонева и Ани Хуанг, ще бъде дискутирано в "Клуб Нюз" по "Нова телевизия"утре.

Както MySound.bg извести, Бонева представи песента и видеото към нея - "If You Want To Touch Me" (снимката - от промоцията), наскоро.

Предаването ще отдели време и за проведения неотдавна конкурс Jack Daniel's Battle Of The Bands 2011, спечелен от софийската група Center

Музикалният свят ще бъде представен от Златната флейта - Кристиян Коев, който след парламента превзе и БНР.

Празничното издание навръх Великден ще потопи зрителите в цветния свят на шоубизнеса от неговата най-положителна страна, огласиха от мениджмънта на предването. Ще стане ясно кои видни личности грабнаха призовете "Мениджър социални услуги" 2010 и как може да подарим детска усмивка.

Още:

Кой е победителят в най-престижния конкурс за дизайнерско бельо? - близка среща с моделиера, който ще представи България на големия финал в Берлин на 6 юли.

Как премина посещението на холивудската звезда Сиси Пъркинсън в местността на "Изворът на победителите"? И как актрисата попадна в една нетипична за нея роля. Сиси се осмели да издои овца, да свири на гайда, да смели брашно и какво ли още не...

Световноизвестният коафьор Стефан Дьолае откровено за недостатъците във външния вид на звездите.

Бъдещите булки ще се информират за последните тенденции при сватбените облекла, а любителите на цветята ще останат очаровани от изложбата на Симона Грошевска.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички