Сантра водеща в телевизия The Voice


Сантра водеща в телевизия The Voice

7794

След успешното си представяне като радиоводеща в ефира на The Voice Dancefloor Radio, Сантра възнамерява да се докаже и като телевизионна звезда.

Ар-ен-би вокалистката ще си партнира с брейк танцьора и хореограф Мако в ефира на телевизия The Voice.

Предаването Closeup, което ще представлява близък поглед към делника на популярни личности, стартира от 19 часа днес.

Влади Ампов-Графа е първият гост. Водещата и нейният партньор ще го придружават от сутрешното кафе в дома му до среднощните часове, когато приключва негово поредно клубно участие. Любопитни нови места и обичайните спирки на изпълнителя ще видят многобройните му фенове, а откровеният му разговор със Сантра и Мако ще разкрие още за личността, която се крие зад звездния имидж.

Две съботи в месеца, с повторение в неделите, Сантра и Мако ще представят интересни събеседници извън телевизионното студио и светлините на прожекторите, и ще откриват заедно със своите зрители какъв е делникът на звездите.    

"Хората рядко са такива, каквито изглеждат на пръв поглед - особено известните и успелите личности; трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима им. Затова и нашата цел е да се приближим максимално до човека зад името и да разберем повече за истинската му същност", обяснява Сантра.

"Решихме, че си заслужава да се направи предаване, в което да се виждат истинските лица на известните хора. Различното в нашето предаване е, че няма нищо режисирано, всичко си се случва от само себе си; дори аз и Сантра често се чудим, какво следва, кой още ще видим, къде ще ходим, как ще приключи денят ни...", допълва Мако.

Повторението на Closeup е утре, 1 май, от 15 ч.   Певицата се изяви убедително и като поредния звезден репортер в емисията "Календар" по "Нова телевизия" миналата година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички