Дует Ритон се разцепи за участие в Аз обичам България


Дует Ритон се разцепи за участие в Аз обичам България

5138

На два пъти равен резултат и два рекорда ще види аудиторията в поредния оспорван епизод на "Аз обичам България" по "Нова телевизия" от 20.00 ч. довечера.

Двамата капитани ще се изправят навръх Гергьовден в следния боен състав: от страната на Юлиан Константинов, но с цели 16 см. над него, ще застане най-високият участник досега – 210-сантиметровият волейболист Евгени Иванов-Пушката. Женското присъствие в отбора на оперния глас ще бъде Катя от дует Ритон и водещата Нана. Срещу тях, предвождани от Андрей Слабаков, ще се изправят мъжката половина от РитонЗдравко, старши треньорът на мъжкия волейболен отбор на ЦСКА Сашо Попов (двамата на снимката) и водещата на "Последно десет" в "Станция Нова" – Яна Грудева.

Освен рекорда за най-висок участник, който Евгени Иванов ще постави, още едно върхово постижение ще бъде постигнато. С отлична отборна игра, тимът на режисьора ще познае 17 от общо 20 имена на прочути наши сънародници и така ще отбележи най-добрия резултат, постиган в този рунд досега. Юлиан Константинов и Здравко от Ритон ще влязат в сериозна конкуренция при музикалните задачи. Ще се окаже, че волейболистите нищо не разбират от футбол. В рунда "Средностатистически българин" ще стане ясно колко процента от българските жени са имали поне един Георги в живота си, както и колко процента от мъжете у нас ги очаква ракия и салата, когато се приберат у дома.

В деня на празника, на два пъти резултатът ще бъде изравнен, а в решителния последен рунд капитаните дори ще спрат колелото на една и съща цифра.

Ще стигнат ли обаче отборите до реми и как ще приключи гергьовденската битка, ще покаже епизодът довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички