Джо Пери: Все пак нов албум на Аеросмит ще има!


Джо Пери: Все пак нов албум на Аеросмит ще има!

3477

Противно на слуховете, Аеросмит ще се съберат отново в студиото.

"Напоследък циркулира мълвата, че прекъсваме съвместната си работа! Искам да успокоя феновете - предстои ни да запишем нов албум!", обяви китаристът Джо Пери пред сп. "Билборд".

Работата по проекта обаче ще започне едва догодина, не по-рано от февруари, обясни вокалистът Стивън Тайлър.

"Трябва нищо да не отнема вниманието ни, за да можем да се отдадем на звукозаписни вакханалии. Без тях парчетата не се получават", допълва Пери.

Според него гласът на Стив към днешна дата звучи по-добре от всякога. Рокаджиите не смятат да изневеряват на стила си.

"Два рифа, припев и бомбена ритъм секция, после пак - и така до края", описва саунда дръмърът Джоуи Крамър. В момента той пише автобиография, посветена на своята дългогодишната битка с наркозависимостта.

Стивън Тайлър, който през 2008 ще отбележи 60, се е отдал на последното си хоби - да отглежда птици. "Завъдил съм си цяло ято", доверява рокаджията.

В "колекцията" му има два африкански жерава, пуйката Бастър и няколко кокошки, най-видната сред която е Байкър Чик. "Тя е на девет години, но още снася яйца", пояснява Тайлър.

Най-голямата му гордост обаче са два пауна - Харли и Дейвидсън. "Може да ги снимаме за обложката на диска", шегува се той.

Освен пернатите, музикантът се грижи за кучетата Бейли и Лъки и зайчето Роузи.

Преди няколко месеца за пръв път се появи клюката, че Аеросмит се разтурят. Тя тръгна от дъщерята на певеца - Лив Тейлър, която се ожалила в приятелски кръг, че има неразбирателство между Стивън и Джо. Според някои твърдения бандата разполага с пет-шест нови парчета и сега се събира компромисно да запише още толкова нови - като за един наистина последен албум.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички