Рок, пънк и блус за народа на Карнавала на азбуката


Рок, пънк и блус за народа на Карнавала на азбуката

6490

"Карнавал на азбуката" е голямото събитие, което ще събере на обща сцена Милена Славова, Васко Кръпката, Уикеда и детските формации Бон-бон и Смехоранчета.

Безплатният концерт ще се състои в градинката зад паметника до НДК срещу Билетния център от 19 часа утре, 24 май. Цялото шоу ще бъде между 13 часа и 22 часа.

"Сцената е голяма, тъй като трябва да издържи на истинския рок", обяви Милена, която ще бъде и водеща на изявата. Вокалистката благодари за подкрепата на Министерството на културата и на кмета на столичния район "Триадица" Евтим Евтимов

"Денят на славянската писменост и култура винаги е бил много специален за мен", не скри примата на българския рок, като обяви още атракции в програмата: Софийски стационарен цирк, скачане с чувал, дърпане на въже - за участниците в концерта и за публиката, огнено шоу, изява на балет Веда Джуниър, кетъринг, бира и "всичко, което може да зарадва едни фарфалаци в шарени костюми и техните родители".

Госдопин Евтимов гласи отделно, собствено шоу между 17 и 19 часа. "То е изненада дори за мен", призна Милена. На карнавала ще свирят и три ученически банди. "Много са яки, избирала съм ги лично", похвали ги рокаджийката, визирайки своето участие във финала на конкурса "Голямо междучасие" 3.

Милена ще се представи със своята банда. Тя обеща "хитове, но и много изненади".

И ветеранът на блуса - Васко Кръпката, и шеметните протопънкари Уикеда, ще имат на разположение по близо час - да се развихрят.

"Излишно е да обяснявам какъв купон правят те, само ще изпуснете, ако не дойдете", прикани певицата.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички