Тони Димитрова и Цвети Янева за отбора на Андрей Слабаков


Тони Димитрова и Цвети Янева за отбора на Андрей Слабаков

5257

Сериозен контраст във височините ще има в отбора на Юлиан Константинов поредния епизод на "Аз обичам България", който "Нова телевизия" ще излъчи от 20 часа днес.

До 194-сантиметровия капитан ще застане не кой да е, а актьорът Георги Мамалев. Заедно с поп-фолк певицата Мария и водещата на "Най-добрата майка" Ирина Сарачинова, те ще се опитат да прекъснат поредицата от победи на Андрей Слабаков. Той пък от своя страна ще разчита на Тони Димитрова, поп-фолк изпълнителката Цветелина Янева (двете на снимката) и още един водещ от "Станция Нова" – Стефан Щерев.

Борбата за победа ще продължи да бъде оспорвана, като на два пъти силите ще бъдат изравнени, а обрати в резултата отново няма да липсват. Юлиан и Андрей ще се затруднят още в първите два рунда и сериозно ще се замислят над въпроси за професията на Пейо Яворов, след като завършва училище, и наградите на разследващия журналист на "Нова телевизия" Васил Иванов.

В рунда "Отново на училище" оперният глас ще трябва да си припомни имената на Светите седмочисленици, а Стефан Щерев ще се зачуди що за създание е дедекалото. Истинска жълта история за човека-глас Краси Аврамов ще напишат Юлиан Константинов и Жоро Мамалев, като двамата ще покажат не само впечатляващ актьорски талант, но и завидни умения при списването на измислени истории. Въпрос за т.нар. "казанска афера" през 2009 ще предизвика двамата капитани в спортния кръг, а в рунда "Прочути сънародници" две имена разлика ще донесат повече точки на един от отборите.

Колко процента от българите се смятат за грамотни и средно колко книги сме си купили през изминалата година, ще стане ясно от последния кръг, когато не само статистиката, но и колелото ще определят победителя за тази седмица. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички