Ищар Алабина иска пъдпъдъчи яйца за двата си концерта в София


Ищар Алабина иска пъдпъдъчи яйца за двата си концерта в София

4568

Ищар Алабина пристига в България утре, 1 юни.

Певицата каца на летище София с директен полет от Париж.

Тя ще отседне в парк хотел "Витоша".

Изрично искане на певицата към организаторите "АРТ БГ" е да набавят 20 пъдпъдъчи яйца, които ще й помогнат да поддържа в перфектно състояние гласа си, за да изнесе цели два концерта в зала 1 на НДК на 5 юни.

Както е известно, концертът на Ищар Алабина от 21 ч. бе напълно разпродаден още преди месец и поради нестихващия интерес към събитието Алабина се съгласи да направи още едно шоу от 18.30 ч. същия ден.

Билети за концерта от 18.30 ч. все още има на цени от 30 до 60 лв. и ВИП -места от 80 до 100 лв. Те могат да бъдат закупени от Билетен център, НДК, разпространителската мрежа на Eventim, в това число верига магазини Germanos, Office 1, Picadilly, както и онлайн на Eventim.bg.

Ищар Алабина пристига още на 1 юни, за да вземе участие в големия детски празник, с който ще бъде открит новия спортно-развлекателен център RestART ( ж.к. Люлин, бул. "Джавахарлал Неру" 30).

На следващия ден певицата заминава за Варна, откъдето стартира турнето й  - на 3 юни е шоуто й в Летния театър на морската столица.

На 4 юни Ищар Алабина е в Бургас, на 5 юни от 18.30 и от 21 ч. в София, а в Пловдив - на 6 юни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички