Rubikub представиха клипа към първия си сингъл Uh Ah Oh


Rubikub представиха клипа към първия си сингъл Uh Ah Oh

4747

Феновете на Рубикуб (Rubikub) препълниха столичното Radio Café за представянето на "Uh Ah Oh", първи сингъл на проекта на Гери Турийска.

Сцената беше обсипана с кубчета на Рубик и плюшени играчки, част от декора на видеото. За щастие, нито една плюшена играчка не беше разкъсана или разпорена по време на живото изпълнение на формацията.

Сред присъстващите бяха всички от екипа, реализирал снимките. Операторът Петър Димов, когото Гери със закачка обяви като най-добрия оператор, раждал се някога в Българево. Изявата бе уважена и от хората от Ultra Team, които са се погрижили за монтажа на продукцията, и фотографът Иван Коловос, в чието студио е заснет материалът.

Старт на събитието дадоха Тео Чепилов и Кирил Христов, които се въплътиха в ролята на водещи. Двамата разкриха някои от тайните на Гери Турийска. Например, че са виждали голите й снимки от десети клас, за които Гери отрече да съществуват. Те се пошегуваха, че по-добро име за групата би било Робокоп във връзка с убийствата на плюшени играчки в кадрите.

Както MySound.bg вече съобщи, песента е по музика и текст на Турийска, а аранжиментът е на музикантите в групата: Веселин Веселинов-Еко, Краси Тодоров, Росен Ватев, Ангел Дюлгеров. Боян Ковачев също участва в него.

За смесването се е погрижил Мага.

Виж клипа на:

http://www.youtube.com/watch?v=b6VCSb9QQVY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички