Къмпинг Смокиня открива сезона с музика и коктейли


Къмпинг Смокиня открива сезона с музика и коктейли

5532

След като астрономическото лято официално се настани в България на 21 юни, все повече хора се настройват на вълна "морска почивка" и парти емоции.

Този уикенд на плажа на един от най-живописните къмпинги у нас - "Смокиня",  ще бъде даден старт на безгрижните летни дни с 48-часов парти маратон.

Мястото е бар Green Life Bеach.
 
Още днес там ще бъде дадено началото на дългите, щури вечери. Музиката ще бъде осигурена от Dockoff, който е подготвил най-добрия си летен микс. Съботната сутрин гостите ще посрещнат изгрева с чаша ароматно кафе, плаж под звуците на релаксираща музика, селекция от качествени коктейли и вкусни изкушения, приготвени в бара.

Купонът и танците под небето продължават на 25 юни с Vibe Slaves, или иначе казано - DJ Jijo (бийтове и скречове), Roel Holander (сакс )и вокалите на Nadin Kaloianova

Плажовете ни вече се пълнят с почиващи, което е доказателство, че този сезон предпочитана дестинация ще бъде родното Черноморие. Не само българите оценяват неговата красота и привлекателност. След изследване на 21 000 плажове на Стария континент Европейската агенция за опазване на природата класира най-чистите от тях. Българските златисти ивици се нареждат до престижни дестинации като Хърватия, Малта, Гърция и Португалия. Родината ни заема следващото място, заедно с Португалия и Финландия.

Очертава се много успешен летен сезон на българското Черноморие. Особено на "Смокиня".

Защото една от водещите тенденции на лято 2011 е, че българинът предпочита спокойствието и романтиката на дивите плажове и бяга от шума на масовите курорти, като същевременно не иска да се отказва и от нощното забавление, припомнят домакините на къмпинга.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички