DJ Tarkan & V-Sag на July Morning парти във Варна


DJ Tarkan & V-Sag на July Morning парти във Варна

6453

Ренесанс (Renesanz) и Alpha Radio ще съберат денсманиаци от цялата страна за посрещане на първия юлски изгрев на плажа във Варна.

Партито ще започне в 21.00 ч. на 30 юни и ще продължи до късната сутрин на следващия ден, а входът е безплатен, уточняват организаторите.

Място на събитието е варненската топлокация Rappongi Beach. Специални гости ще бъдат прогресив легендите DJ Таркан (DJ Tarkan) (на снимката) и V-sag от No Smoking Recordings, Балтазар и ДжакРок (Balthazar & JackRock) с лайв вокалите на Лейди Би (Lady B), DJ Versus, 2 Guys In Da House и DJ Алекс (DJ Alex).

DJ Таркан е едно от най-популярните имена на съвременната денс сцена. Цели три години поред е носител на отличието "Диджей N 1 на Турция", а също така е единственият турски диджей, попадал някога в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Освен зад пулта, той се изявява и като успешен продуцент, създавайки лейбъла No Smoking Recordings заедно със своя приятел и колега от съседна Гърция - V-Sag. Таркан е обичан от българската публика, гостувал е у нас десетки пъти, а страхотните му партита се помнят дълго. Артистът бе отличен с наградата за най-добър чуждестранен диджей на 2010 на първите български награди Best DJ Оf Тhe Year - Awards.bg.

На July Morning за първи път във Варна ще се изяви и новият клубен проект Балтазар и ДжакРок feat. Лейди Би, който вече предизвика фурор на Cacao Beach и в столичния клуб "Червило". Както MySound.bg съобщи, известният български диджей дует се среща с ар-ен-би изпълнителката за своеобразен музикален дуел, комбинирайки сетовете на Балтазар и ДжакРок с кадифените вокали на Лейди Би. Тримата вече работят в студио и обещават, че скоро ще представят чисто новото си съвместно парче.

2 Guys In Da House са новата варненска сензация, чиито парчета не излизат от плейлиста на Alpha Radio и са сред най-желаните от слушателите. Момчетата няколко седмици бяха N1 номер 1 в класацията Топ 40, както и 8 поредни пъти спечелиха първо място в гласуването "Уеб Хит" на Alpha Radio. 2 Guys In Da House ексклузивно ще представят най-новата си продукция на 30 юни. Младият талант DJ Aлекс пък е резидент на Alpha Radio партитата, а първото му парче влиза директно в Топ 10 на станцията. В момента има собствено радиошоу всеки ден.

July Morning партито следва старата хипарска традиция първия изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето - празник на свободата с име, заимствано от едноименната песен на Юрая Хийп (Uriah Heep) - и представлява негова съвременна версия с много диджеи, цяла нощ музика и танци в пясъка и вход свободен.

Още - на:

www.facebook.com/event.php?eid=115017168587246
www.renesanz.com
www.alpharadio.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички